ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ! Ραδιοσυχνότητες για να αντιμετωπίσεις ρυτίδες, κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος μαζί

Ρυτίδες, κυτταρίτιδα και τοπικό λίπος! Υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να τα αντιμετωπίσει; Ένα ολοκαίνουριο μηχάνημα, (τρία σε ένα) το Accent Elite Pro, υπόσχεται να δώσει λύσεις στα τρία αυτά διαφορετικά προβλήματα σε πρόσωπο και σώμα.

Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης μας δίνει περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο που λειτουργεί το νέο αυτό μηχάνημα μη επεμβατικής αισθητικής ιατρικής.

Τι είναι το Accent Lite Pro; Πρόκειται για μια νέα συσκευή στην υπηρεσία της αισθητικής ιατρικής η οποία βοηθά στη διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος, ενώ μπορεί να δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα ανώδυνα. Έτσι με τον κατάλληλο χειρισμό η συσκευή μπορεί να σβήσει τις ρυτίδες, να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα και να διαλύσει το τοπικό πάχος.

Πώς λειτουργεί; Το μυστικό της είναι η νέα τεχνολογία Phase Shifter, που διαθέτει τρία επίπεδα θερμότητας, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει δραστικά και τα τρία παραπάνω προβλήματα, ανάλογα με το βάθος εφαρμογής του. Συνοπτικά, ανάλογα με την ένταση της θερμότητας έχουμε εμφανή αλλαγή σε τρία επίπεδα:

– ρηχή θερμότητα που διοχετεύεται στα επιφανειακά στρώματα (επιδερμίδα εξωτερική στιβάδα του δέρματος) για αντιμετώπιση της χαλάρωσης και λείανση των λεπτών ρυτίδων

– μέτρια θερμότητα που διοχετεύεται στο χωρίο (εσωτερική στιβάδα δέρματος) του δέρματος για την θεραπεία της κυτταρίτιδας

– βαθιά θερμότητα που διοχετεύεται στην υποδερμίδα (βαθύτερη στιβάδα δέρματος) για μείωση του τοπικού λίπους

Το σύστημα ACCENT ELITE PRO είναι το μοναδικό σύστημα στο χώρο της αισθητικής, το οποίο μέσω της πατενταρισμένης τεχνολογίας Unipolar Pro ελέγχει με ακρίβεια το βάθος διείσδυσης της ενέργειας RF. Ο συνδυασμός αυτός δίνει τη δυνατότητα να παρέχεται ελεγχόμενη θέρμανση του ιστού σε δύο επίπεδα ανάλογα με το επίπεδο του στόχου της θεραπείας.


Πόσο σύντομα θα δω αποτελέσματα;
Κάθε συνεδρία διαρκεί 30′ λεπτά, ενώ μπορεί να επαναληφθεί με ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων περίπου από από το πρώτο ραντεβού. Τα αποτελέσματα είναι σχεδόν άμεσα, ενώ οι επαναληψιμότητα εξαρτάται κάθε φορά από την περίπτωση και το είδος του προβλήματος που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Είναι επίπονη διαδικασία; Αφήνει σημάδια; Ο κ. Γαϊτάνης εξηγεί πως ο ερεθισμός από την εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων είναι πολύ μικρός και υποχωρεί σε 10′ λεπτά. Και οι δύο κεφαλές του συστήματος (Μονοπολική – Διπολική RF) προστατεύουν τον ιστό με απευθείας και εξ’ επαφής ψυκτικό μηχανισμό παρέχοντας μεγαλύτερη επιδερμική προστασία και άνεση στη θεραπεία.

Μπορούν να την ακολουθήσουν όλοι; Η μέθοδος απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που παρουσιάζουν χαλάρωση, φωτογήρανση, ρυτίδες, τοπικό λίπος, κυτταρίτιδα και υπεριδρωσία. Οι μόνες περιπτώσεις κατά τις οποίες η μέθοδος αντενδείκνυται είναι όταν ο υποψήφιος έχει βηματοδότη, εσωτερικό απινιδωτή, πάσχει από κάποιο αυτοάνοσο νόσημα ή ακολουθεί αντιπηκτική θεραπεία.

Πόσο κοστίζει; Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης εξηγεί πως μια συνεδρία μπορεί να κοστίζει από 150€ με 250€ ανάλογα με την περίπτωση.

Read More

And More