Πανελλήνια Κάρτα Υγείας: Το “κλειδί” για να έχεις πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες υγείας δωρεάν ή με προνομιακές τιμές!

Ήξερες ότι υπάρχει μία κάρτα που σου προσφέρει πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας δωρεάν ή με ειδικά τιμολογιακά προνόμια; Ήξερες ότι υπάρχει η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας που απλά και οικονομικά καλύπτει τις ιατρικές ανάγκες σου; Τα καλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα, τα καλύτερα διαγνωστικά κέντρα και οι πιο έμπειροι και καταξιωμένοι πάροχοι υγείας όλων των κλάδων και ειδικοτήτων είναι στη διάθεσή σου, ανά πάσα στιγμή… Κι αν αυτό δεν σου επιτρέπει να πάρεις μια ανάσα ανακούφισης, τότε τι;

Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας – Classic Care προσφέρει σε εμάς και τους αγαπημένους μας πρόσβαση σε διαγνωστικά κέντρα, πολυϊατρεία και κλινικές σε ολόκληρη την Ελλάδα και μάλιστα σε προνομιακές τιμές (έως και 90% έκπτωση) ή ακόμη και εντελώς δωρεάν!

 

ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ…
Είτε το θέλουμε, είτε όχι, τα χρόνια περνούν και μαζί τους παίρνουν την ανεμελιά -ή όπως θέλω να την αποκαλώ την “άγνοια κινδύνου”- που μας χαρακτηρίζει. Είναι μια διαπίστωση της νομοτέλειας που διατρέχει την ύπαρξή μας και όσο πιο γρήγορα αποδεχτούμε αυτήν τη σκέψη, τόσο πιο εύκολα θα προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα που συχνά-πυκνά χτυπούν την… πόρτα μας! Όπως και να το κάνουμε, διαφορετικά σκεφτόμαστε στα 30, αλλιώς στα 40 και εντελώς αλλαγμένη είναι η οπτική μας στα 50! Και έπειτα, υπάρχουν όλες αυτές οι σημαντικές στιγμές της ζωής, που και εκείνες βάζουν το λιθαράκι τους στην αλλαγή της νοοτροπία και του χαρακτήρα μας. Σκέψου και εσύ, πόσο διαφορετική ήσουν πριν γνωρίσεις το σύντροφό σου, πριν φτιάξετε την οικογένειά σας και “χτίσετε” μια κοινή ζωή, με προτεραιότητα τα παιδιά σας; Νομίζω ότι κάπου σε εκείνο το σημείο, όλοι αρχίζουμε να βλέπουμε τα πράγματα… αλλιώς και μία πολύ βασική ιδέα έρχεται να εγκατασταθεί στο μυαλό μας: η υγεία των αγαπημένων μας και η δική μας.

Ίσως η πρώτη φορά που προσωπικά κατάφερα να αισθανθώ πως προσφέρω το απαραίτητο προστατευτικό πλαίσιο σε εμένα και την οικογένειά μου, ήταν η στιγμή που ανακάλυψα πως μπορώ να τους παρέχω την ιατροφαρμακευτική κάλυψη που χρειάζονται! Όταν βρήκα τον τρόπο να τους εξασφαλίσω τουλάχιστον την υγεία τους, όπως φυσικά και τη δική μου, ώστε να είμαι σε θέση να βρίσκομαι στο πλάι τους και να τους υποστηρίζω! Για εμένα, η καλύτερη επιλογή υπήρξε η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας και το πρόγραμμα Classic Care, γιατί έτσι γνωρίζω πως ανά πάσα στιγμή και σε όποια δύσκολη κατάσταση βρεθώ, όλα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα! Όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου, το σύζυγό μου, τους γονείς μου και όποιο πρόσωπο επιλέξω να εντάξω στο πρόγραμμα!

Πολλές φορές σκέφτομαι, πώς θα αντιδρούσα αν μας τύχαινε κάτι “κακό”, με ποιο τρόπο θα το διαχειριζόμουν, αν θα ένιωθα ότι δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Πλέον, έχω σταματήσει καταρχήν να αγχώνομαι για κάτι που μάλλον δεν θα συμβεί ποτέ, αφού κατόρθωσα να το… ξορκίσω, εξασφαλίζοντας την άμεση αντιμετώπιση που προσφέρει το πρόγραμμα Classic Care της Πανελλήνιας Κάρτας Υγείας, είτε στο επίπεδο της μεταφοράς σε νοσηλευτικά κέντρα, είτε στην επέμβαση σε έκτακτες καταστάσεις.

Έπειτα, έρχεται η καθημερινότητα, που με τα παιδιά μπορεί να είναι πολύ (μα, πάρα πολύ!) αναπάντεχη! Δοντάκια, ματάκια, μικροχτυπήματα, ιώσεις και αδιαθεσίες είναι μια πραγματικότητα με την οποία αρχίζεις με τον καιρό να συμφιλιώνεσαι όταν είσαι μητέρα! Ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις, όμως, η επίσκεψη στο γιατρό είναι αναπόφευκτη και ευτυχώς με το Classic Care μπορώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, αφού μέσα από το δίκτυο συνεργαζόμενων γιατρών της Πανελλήνιας Κάρτας Υγείας, μπορώ οποιαδήποτε στιγμή να απευθυνθώ στον οδοντίατρο για τα μικρά μου. Όσον αφορά σε εκείνες τις μικροενοχλήσεις στα μάτια που μπορεί τα παιδιά να εκφράσουν κατά καιρούς, πλέον έχω σταματήσει να προβληματίζομαι, αφού με μια επίσκεψη στους συμβεβλημένους οφθαλμίατρους έχω εύκολα και άμεσα την απάντηση, ενώ αν χρειαστεί κάποιο από τα μικρά να φορέσει γυαλιά, έχουμε και έκπτωση σε πολλά καταστήματα οπτικών! Άφησε, που αν κάποια οφθαλμολογική πάθηση “χτυπήσει” και τα δικά μας… ενήλικα μάτια, απολαμβάνουμε μειωμένες τιμές στις επεμβατικές διαδικασίες!

Και για να μην το… πάω μακριά, οποιαδήποτε καθημερινή ανάγκη προκύψει σε εμένα, το σύντροφό μου, τα παιδιά μας ή τους γονείς μας, όλες μπορούν να καλυφθούν μέσα από το πρόγραμμα Classic Care της Πανελλήνιας Κάρτας Υγείας: μπορούμε να κάνουμε το ετήσιο check up μας χωρίς καθόλου επιπλέον χρεώσεις, να επισκεπτόμαστε γιατρούς όλων των βασικών ειδικοτήτων, να κάνουμε τις εξετάσεις μας και αν το θελήσουμε να έχουμε πρόσβαση ακόμη και σε τομείς της εναλλακτική ιατρικής! Φοβερό δεν είναι;

Εσύ, λοιπόν, ποιες κινήσεις έχεις κάνει για να νιώσεις ασφαλής;

ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ… ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
-Δωρεάν Ετήσιο Προληπτικό Check Up: (Γενική αίματος, Γενική Ούρων, Σάκχαρο, Χοληστερίνη), χωρίς παρουσία παραπεμπτικού και χωρίς καμία οικονομική συμμετοχή του ασφαλισμένου. Ειδικότερα για τους κατόχους της κάρτας στην Αττική, περιλαμβάνεται και ΗΚΓ (Ηλεκτροκαρδιογράφημα) και Υπέρηχοι Άνω & Κάτω Κοιλίας.

-Δωρεάν Εξετάσεις στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου Euromedica Πανελλαδικά: με την επίδειξη παραπεμπτικού ΕΟΠΠΥ, μηδενίζεται η συμμετοχή του ασφαλισμένου (0%).

-Εργαστηριακές και Διαγνωστικές Εξετάσεις σε συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα & Πολυϊατρεία, είτε δωρεάν είτε σε προνομιακές τιμές που αγγίζουν και το 90% σε συγκεκριμένα πακέτα εξετάσεων και σε επιλεγμένους παρόχους.

-Αντιμετώπιση Έκτακτων Περιστατικών Δωρεάν ή στην Προνομιακή Τιμή των 10 €: σε όλα τα συνεργαζόμενα με την Πανελλήνια Κάρτα Νοσηλευτικά Ιδρύματα (βλ. Euromedica, Ερρίκος Ντυνάν, Ευρωκλινική, ΙΑΣΩ General, Άνασσα Βόλου κα).

-Απεριόριστες Επισκέψεις σε Βασικές Ειδικότητες Ιατρών (Παθολόγος, Καρδιολόγος, Χειρουργός) σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 15 €

-Καθαρισμός δοντιών για ενήλικες και φθορίωση για τα παιδιά σε προνομιακές τιμές από 10 €: σε όλους τους συνεργαζόμενους με το δίκτυο Οδοντιάτρους πανελλαδικά. Επιπρόσθετα, ειδικές εκπτώσεις έως και 50% σε υπηρεσίες θεραπευτικής, χειρουργικής και αισθητικής Οδοντιατρικής πανελλαδικά.

-Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο στα συμβεβλημένα Νοσηλευτικά Ιδρύματα σε περίπτωση νοσηλείας. Σε περίπτωση μη νοσηλείας, δίνεται έκπτωση 50%.

-Πλήρης Οφθαλμολογικός Έλεγχος σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 20 €. Περιλαμβάνει μέτρηση μυωπίας-υπερμετρωπίας-αστιγματισμού-πρεσβυωπίας-στραβισμού, έλεγχο κερατεοειδούς, εξέταση χρωματικής αντίληψης, έλεγχο με σχισμοειδή λυχνία, ορθοοπτική μελέτη.

-Εκπτωτικά πακέτα έως 50% σε συνεργαζόμενα Οπτικά Καταστήματα, για αγορά γυαλιών οράσεως ή φακών επαφής.

-Εκπτωτικά πακέτα σε Οφθαλμολογικές επεμβάσεις για διόρθωση διαθλαστικών ανωμαλιών με χρήση LASER.

-Εναλλακτικά Θεραπευτικά Πρωτόκολλα σε προνομιακές τιμές. Αφορά σε Ομοιοπαθητική Ιατρική, Βιοανάδραση-Βιοσυντονισμό και Βελονισμό-Κινεζική Ιατρική, στην περιοχή της Αττικής.

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

Read More

And More