Philips Sonicare: Η καινοτομία στον τομέα της στοματικής υγιεινής

Η Philips Sonicare σας συστήνει το AirFloss Ultra, ένα επαναστατικό προϊόν σχεδιασμένο για να σας προσφέρει έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να καθαρίζετε τις μεσοδόντιες περιοχές και να πετύχετε πιο υγιή ούλα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες1. Σχεδιασμένο από ειδικούς, το AirFloss Ultra με την τεχνολογία Microburst, σας βοηθάει να στοχεύσετε τις δυσπρόσιτες περιοχές του στόματος για να πετύχετε έως και 99,9% αφαίρεση της πλάκας για έναν καθαρισμό που μπορείτε να δείτε και να νιώσετε2.

Η Philips καταλαβαίνει ότι οι καταναλωτές θέλουν συνεχώς να αναβαθμίζουν τη καθημερινή τους ρουτίνα με πιο εύκολες και αποτελεσματικές λύσεις, για να αισθάνονται στο σπίτι τους όπως αισθάνονται όταν φεύγουν από το ιατρείο του οδοντιάτρου τους. Το Philips Sonicare AirFloss Ultra προσφέρει έναν γρήγορο και εύκολο μεσοδόντιο καθαρισμό σε μόλις 60 δευτερόλεπτα. Χάρη στην τεχνολογία Microburst προσφέρει στοχευμένη τριπλή δράση αέρα και σταγονιδίων νερού ή στοματικού διαλύματος για να αφαιρέσει την πλάκα ανάμεσα στα δόντια και να βελτιώσει την υγεία των ούλων σε μόλις τέσσερις εβδομάδες1.

Το Philips Sonicare AirFloss Ultra είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους που δεν χρησιμοποιούν νήμα συχνά και θέλουν ένα προϊόν εύκολο στη χρήση που θα τους βοηθήσει να μειώσουν την πλάκα και θα βελτιώσει την υγεία των ούλων τους. Με τρεις διαφορετικές λειτουργίες χρήσης, ο κάθε χρήστης μπορεί να διαμορφώσει την καθημερινή του ρουτίνα όπως αυτός επιθυμεί, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με στοματικό διάλυμα για μία ανεπανάληπτα δροσιστική εμπειρία καθαρισμού.

Βασικά χαρακτηριστικά του Philips Sonicare AirFloss Ultra:

  • Βελτιωμένη υγεία των ούλων σε μόλις τέσσερις εβδομάδες1 με τρεις διαφορετικές λειτουργίες για μία εξατομικευμένη εμπειρία καθαρισμού: μονή λειτουργία ριπής, διπλή λειτουργία ριπής, τριπλή λειτουργία ριπής.
  • Το υψηλής απόδοσης ακροφύσιο που διαθέτει το Philips Sonicare AirFloss Ultra αφαιρεί έως και το 99,9% της πλάκας* από τις στοχευμένες περιοχές2 και επιτρέπει καλύτερο έλεγχο και βελτιωμένη στόχευση για τις περιοχές ανάμεσα στα δόντια. (*Αποδεδειγμένο σε εργαστηριακή έρευνα. Τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το άτομο).
  • Μεγάλο δοχείο που είναι εύκολο στη χρήση και μπορεί να γεμίσει με στοματικό διάλυμα ή νερό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Philips Sonicare AirFloss Ultra μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Philips.gr.

Read More

And More