Πώς να διώξεις το περιττό λίπος και τις τοπικές ατέλειες…

Μια νέα μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής υπόσχεται να σε απαλλάξει από το ενοχλητικό λίπος που συσσωρεύεται σε δύσκολα σημεία, όπως η κοιλιά και τα ψωμάκια αλλά και να βελτιώσει πολύ την εικόνα σου. Λέγεται Coccon Cooltech και η Λοιμωξιολόγος-Διπλωματούχος Αισθητικής Ιατρικής, Έλενα Μπαλτζάκη σου εξηγεί τον τρόπο που γίνεται, το πώς λειτουργεί και αν πονάει.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ COCCON COOLTECH

Το Coccon Cooltech αποτελεί επαναστατικό σύστημα μη επεμβατικής λιπογλυπτικής με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε maximum 3 συνεδρίες. Στοχεύει στη μείωση του τοπικού περιττού υποδόριου λίπους με τη βοήθεια ελεγχόμενου ψύχους από τα δύσκολα σημεία του σώματος που δεν ανταποκρίνονται σε δίαιτες και γυμναστική, όπως κοιλιά και ψωμάκια.

ΠΩΣ ΔΡΑ
Η επαναστατική μέθοδος Cooltech – λιπογλυπτική εκμεταλλεύεται τη διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο σε σχέση με τα άλλα κύτταρα του σώματος. Οι ομάδες λιποκυττάρων της θεραπευόμενης περιοχής όταν εκτείθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία μειώνονται, χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί (δέρμα, αγγεία, νεύρα, μύες κτλ). Τα νεκρά λιποκύτταρα στη συνέχεια αποβάλλονται μέσω φυσικής μεταβολικής διαδικασίας. Έτσι επιτυγχάνουμε τη φυσική απομάκρυνση μέρους των λιπαποθηκών από τα επίμαχα σημεία.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ
Η χρήση διαφορετικού μεγέθους κεφαλών μας παρέχει τη δυνατότητα αντιμετώπισης διαφορετικών περιοχών όπως:

  • άνω και κάτω κοιλιακή χώρα
  • πλάγια κοιλιακή χώρα («λαβές του έρωτα»)
  • γλουτοί (ψωμάκια)
  • έσω μηροί
  • γόνατα
  • χέρια
  • πλάτη

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ; ΘΑ ΠΟΝΕΣΩ;
Κατά τη θεραπεία εφαρμόζονται στην περιοχή 1 ή 2 κεφαλές αναρρόφησης (ανάλογα την έκταση της περιοχής) οι οποίες ψύχουν το υποδόριο λίπος για περίπου μία ώρα. Η διαδικασία είναι απλή, ασφαλής και ανώδυνη. Δημιουργείται μόνο μία ήπια τοπική αίσθηση κρύου που διαρκεί μόλις μερικά λεπτά. Αρκεί λοιπόν ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα σας για να απαλλαχθείτε από το τοπικό σας λίπος.

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ;
Κάθε θεραπευόμενη περιοχή χρειάζεται έως 3 συνεδρίες για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συχνότητα των συνεδριών είναι κάθε 45 ημέρες.

ΠΟΣΟ ΑΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;
Το αποτέλεσμα επέρχεται προοδευτικά και αρχίζει να γίνεται ορατό μετά τις πρώτες 15 με 30 ημέρες από την πρώτη συνεδρία. Οι μελέτες δείχνουν πως ενώ το εν τω βάθει υποδόριο λίπος παραμένει ανέπαφο, το επιφανειακό λίπος μειώνεται προοδευτικά σε διάστημα 2 μηνών.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ; ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ;
Βάσει ερευνών, η Cooltech-λιπογλυπτική αποτελεί ασφαλή μη επεμβατική μέθοδο μείωσης τοπικού λίπους, χωρίς παρενέργειες. Ήπιας μορφής ερύθημα μπορεί να επιμείνει για κάποιες μόνο ώρες. Σπανιότερα έχουν περιγραφεί μικρού βαθμού εκχυμώσεις και μειωμένη αισθητικότητα στην περιοχή της θεραπείας, που όμως είναι πλήρως αναστρέψιμες. Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης. Μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.


ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε όσες ελέγχουν τη δίαιτά τους (μειωμένη πρόσληψη κορεσμένων λιπαρών-μεσογειακή διατροφή), δεν αποκλίνουν πολύ από το κανονικό τους βάρος κι έχουν τοπική εναπόθεση λίπους σε συγκεκριμένα σημεία που αντιστέκεται στις δίαιτες και τη γυμναστική.
Η θεραπεία δεν ενδείκνυται για παχύσαρκους ή άτομα με γενικευμένο συμπαγές λίπος.

Read More

And More