Προληπτικά προγράμματα ελέγχου μαστών στον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ παρέχει προνομιακά προγράμματα ελέγχου για όλες τις γυναίκες, στο πλαίσιο του μήνα ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.

Ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος τύπος καρκίνου στις γυναίκες. Περίπου 1 στις 9 γυναίκες θα αναπτύξει καρκίνο του μαστού κάποια στιγμή στη διάρκεια της ζωής της. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, περισσότερες από 250.000 γυναίκες διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού ετησίως. Στην Ελλάδα, κάθε χρόνο καταγράφονται 4.500 νέα περιστατικά.

Αν ο καρκίνος του μαστού διαγνωστεί έγκαιρα, το ποσοστό επιβίωσης των ασθενών στην πενταετία μετά τη διάγνωση ξεπερνά το 95%.

Έως τις 31 Οκτωβρίου, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ παρέχει βασικό και εξειδικευμένο έλεγχο μαστών, αλλά και γονιδιακή εκτίμηση κινδύνου για 6 νοσήματα, σε προνομιακές τιμές για όλες τις γυναίκες.

Τα προσφερόμενα προγράμματα ελέγχου περιλαμβάνουν:

  • Υπέρηχο μαστών
  • Ψηφιακή μαστογραφία
  • Ψηφιακή Μαστογραφία με Τομοσύνθεση
  • Τεστ Εκτίμησης Πολυγονιδιακού Κινδύνου (PRS) για καρκίνο μαστού και παχέος εντέρου, φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου, διαβήτη τύπου ΙΙ, στεφανιαία νόσο και νόσο Alzheimer’s

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, σε Αθήνα, Εύβοια και Θεσσαλονίκη.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 56 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών. Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων.

Όλα τα νέα του Ομίλου στην ιστοσελίδα του, σε LinkedIn, Facebook και Instagram

Read More

And More