Τα Dr. Prinou γιορτάζουν τη Black Friday! Αναίμακτη βλεφαροπλαστική μόνο με 100€

Black Friday έρχεται και (ίσως) η μέρα αυτή να είναι η καλύτερη αφορμή για να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου. Ξέρεις, εκείνο που όλο αφήνεις για αργότερα και το αργότερα κινδυνεύει να γίνει ποτέ; Αν λοιπόν το πρόβλημά σου εντοπίζεται στην περιοχή των ματιών, τα Dr. Prinou, έχουν για εσένα την καλύτερη θεραπεία. Αναίμακτη -μη επεμβατική- βλεφαροπλαστική. Και αυτή την Παρασκευή έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις τα βλέφαρά σου μόνο με 100€.

Αρχικά, η μη χειρουργική βλεφαροπλαστική είναι η πιο σύγχρονη ιατρική αναίμακτη μέθοδος αντιμετώπισης της βλεφαροχάλασης. Ξέρεις, αυτής της χαλάρωσης που έρχεται με τα χρόνια και επηρεάζει το βλέμμα μας και όλη την εικόνα του προσώπου μας.

Τι είναι, όμως, η συγκεκριμένη μέθοδος και πώς ακριβώς λειτουργεί;
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ιονισμένο αέριο σε υψηλή θερμοκρασία που πραγματοποιείται με ειδική μικροχειρουργική συσκευή. Η τελευταία παράγει ενέργεια, αυξάνοντας επιλεκτικά την θερμοκρασία στον δερματικό ιστό. Κατά την εφαρμογή, ο ιατρός σαρώνει την χαλαρωμένη επιφάνεια, χωρίς να επηρεάζει τις βαθύτερες δερματικές στοιβάδες με αποτέλεσμα την εξάχνωση της περίσσιας της επιδερμίδας.
Κατά το χρόνο ανάπλασης της περιοχής, το δέρμα συσφίγγεται και αποκτά τη χαμένη ελαστικότητα, επαναφέροντας τα βλέφαρα στην αρχική τους νεανική κατάσταση.

Σε αυτό το σημείο, σημείωσε ότι είναι η πιο σύγχρονη τεχνολογία στην Ευρώπη στον τομέα της κοσμητικής ιατρικής.
Είναι μια μικροχειρουργική συσκευή που παράγει ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο αυξάνοντας επιλεκτικά την θερμοκρασία στον δερματικό ιστό, προκαλώντας εξάχνωση της επιδερμίδας. Και το καλύτερο; Δεν επηρεάζονται οι βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος και οι περιφερικοί ιστοί. Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής και αναίμακτη.

Στην πραγματικότητα, δημιουργούνται μικρά spots, τα οποία εξαχνώνουν τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα χωρίς να επηρεάζουν την βασική μεμβράνη.

 

 

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Άνω βλέφαρα – επιδερμική χαλάρωση

 

Ρυτίδες στο πόδι της χήνας

 

 

Κάτω βλέφαρα – επιδερμική χαλάρωση
Η θεραπεία περιλαμβάνει:

• Lifting βλεφάρων: Άνω και κάτω βλέφαρο
• Σύσφιξη δέρματος περιφερειακά του προσώπου (κυρίως εκεί που συγκεντρώνετε το χαλαρωμένο δέρμα)
• Περιοφθαλμικά στις στατικές ρυτίδες.
• Περιστοματικά.
• Στις στατικές ρυτίδες των χειλιών το λεγόμενο bar code.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στις ρυτίδες “καπνιστού” που είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο σημείο, τα αποτελέσματα προσεγγίζουν το 100%.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάνε απλά ένα κλικ εδώ

Read More

And More