Υπάρχει λύση για τις ραγάδες; Μπορείς να απαλλαχθείς μία για πάντα από αυτές;

Πρόκειται για ένα από τα προβλήματα που μέχρι σήμερα φαινόταν σχεδόν αδύνατο να λυθεί… Ο λόγος για τις κόκκινες και λευκές ραγάδες, που όταν εμφανιστούν στο δέρμα μας, είναι σχεδόν αδύνατο να εξαφανιστούν. Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει! Η μέθοδος Scarlet EXP είναι η μόνη που αντιμετωπίζει με ακρίβεια τις ραγάδες, ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουρες ότι θα απαλλαγούμε μία για πάντα από αυτές!

Τι είναι το Scarlet EXP;
Η ραγάδα είναι ουσιαστικά μία ουλή του δέρματος. Οι κόκκινες ραγάδες είναι οι πιο πρόσφατες-και οι πιο εύκολες στην αντιμετώπισή τους- ενώ όσο η βλάβη στο δέρμα παγιώνεται οι ραγάδες γίνονται άσπρες και τότε είναι πιο δύσκολο να εξαφανιστούν. Το Scarlet EXP λειτουργεί αποτελεσματικά και στις δύο περιπτώσεις, αφού “σπάει” την επιφάνεια της κάθε ραγάδας, με αποτέλεσμα να έρχονται επάνω τα υγιή κύτταρα του δέρματος για να καλύψουν από μόνα τους το σημείο που πριν υπήρχε η ραγάδα! Έτσι, καλύπτεται πλήρως η ραγάδα με νέα υγιή κύτταρα, ενώ λόγω της θερμικής διέγερσης που πραγματοποιεί το Scarlet EXP, ξεκινά άμεσα η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα; Εκτός από εξάλειψη των ραγάδων, έχουμε και εντυπωσιακή ανάπλαση της επιδερμίδας μας, με λεία όψη και υφή.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΙΝ – ΜΕΤΑ την εφαρμογή του SCARLET EXP

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεθόδου;
Πρόκειται για μία μέθοδο που γίνεται στο ιατρείο, χωρίς πόνο, νυστέρι, νάρκωση ή οτιδήποτε άλλο θα απαιτούσε αποθεραπεία και αποχή από τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Επίσης, η δράση του Scarlet EXP πραγματοποιείται μέσα από την επίχρυση κεφαλή που διαθέτει, η οποία εξασφαλίζει την καλύτερη διείσδυση του ενεργειακού κύματος, με αποτέλεσμα να φτάνει με μεγάλη ακρίβεια και ένταση στη ραγάδα και να την “σπάει” άμεσα!

Έτσι, απαιτούνται ελάχιστες συνεδρίες για να δούμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, με το Scarlet EXP δεν εγχέουμε κάποια ξένη χημική ουσία. Αντιθέτως ξυπνάμε την παραγωγή του κολλαγόνου του ίδιου μας του οργανισμού, με αποτέλεσμα να βλέπουμε ένα εξαιρετικό φινίρισμα στην επιδερμίδα μας. Πρόκειται για την πιο ασφαλή μέθοδο που μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει για να εξαφανίσει τις ραγάδες.

Η μέθοδος Scarlet EXP ήρθε στην Ελλάδα για να αλλάξει τα δεδομένα και να εξασφαλίσει την εξάλειψη των ραγάδων μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες! Ανακαλύψτε την…

ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ Medi Cosmetic Σύνταγμα, Κηφισιά, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη www.medicosmetic.gr