Yπάρχουν τρόποι να ξεφορτωθείς την αντιαισθητική κυτταρίτιδα! Γρήγορα και χωρίς νυστέρι…

Ποια γυναίκα δεν ονειρεύεται να ξυπνήσει μια μέρα και να έχει απαλλαχθεί από την κυτταρίτιδα; Η ενοχλητική όμως συσσώρευση λίπους ακριβώς εκεί που δεν πρέπει, μοιάζει πολλές φορές ανίκητος εχθρός. Υπάρχουν όμως αισθητικές μη επεμβατικές μέθοδοι που θα τα καταφέρουν για σένα. Διάλεξε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες και κάνε ολομέτωπη επίθεση στην κυτταρίτιδα.

“Η κυτταρίτιδα δεν είναι αήττητη. Τώρα πια γίνεται παρελθόν εύκολα, γρήγορα και χωρίς νυστέρι. Τη λύση τη δίνουν μη επεμβατικές μέθοδοι αντιμετώπισής της, που εφαρμόζονται είτε ξεχωριστά η κάθε μια, είτε συνδυαστικά, προκειμένου να επιτευχθεί το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα” εξηγεί ο Αθανάσιος Σκούρας, Χειρουργός ΩΡΛ, εξειδικευμένος στην Πλαστική Προσώπου, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής.

Μάθε πως λειτουργεί η κάθε μία πριν πάρεις την τελική απόφαση…

1. ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ
Είναι μια μέθοδος ανώδυνη και ασφαλής, με μόνιμα αποτελέσματα.

Πώς γίνεται
; Με τη διοχέτευση ηλεκτρικού ρεύματος μέσω λεπτών τριχοειδών κι εύκαμπτων βελονών , οι οποίες εφαρμόζονται υποδόρια, τοπικά στις περιοχές όπου εντοπίζεται το πρόβλημα (μηροί, γλουτοί, μπράτσα κ.α.), σπάει η κυτταρική μεμβράνη και διαλύονται τα λιποκύτταρα. Ετσι, ο αριθμός τους ελαττώνεται και δεν ξαναεμφανίζονται στο ίδιο σημείο. Τα προϊόντα που προέρχονται από τη διάλυση των λιποκυττάρων περνούν στη κυκλοφορία του αίματος κι αποβάλλονται με τα ούρα, γι’αυτό κι προτείνεται η κατανάλωση αρκετής ποσότητας νερού.

Είναι ασφαλές;
Η μέθοδος παρέχει 100% ασφάλεια στην εφαρμογή της, είναι ανώδυνη και κατά την εφαρμογή των βελονών δεν υπάρχει πόνος γιατί δεν υπάρχουν νεύρα στο λίπος του υποδόριου ιστού που εισχωρούν. Το άτομο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ηρεμεί και μπορεί ακόμη και να κοιμηθεί, αισθάνεται απόλυτη ασφάλεια και αμέσως μετά μπορεί να επιστρέψει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, αφού δεν φορά κορσέ, δεν έχει σημάδια και δεν παίρνει φάρμακα. Γι’αυτό εξάλλου η μέθοδος ενδείκνυται για κάθε ηλικία και για οποιοδήποτε σημείο του σώματος.

Πότε θα δω αποτελέσματα; Έπειτα από 3‐4 συνεδρίες τα αποτελέσματα είναι εμφανή και μετρήσιμα, χάνονται πόντοι και ελαττώνεται η αντιαισθητική όψη φλούδας πορτοκαλιού. Η συχνότητα των συνεδριών είναι περίπου δυο φορές την εβδομάδα και ο τελικό αριθμός εξαρτάται από το πρόβλημα.

Κάθε συνεδρία διαρκεί 1,5 ώρα και είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία αντιμετώπισης του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Το πρώτο στάδιο (διαρκεί συνήθως 60 λεπτά) αποσκοπεί στην διάλυση του υποδόριου λίπους των λιποαποθηκών, το δεύτερο (διάρκειας 30 λεπτών) στοχεύει στην επιφανειακή λιποδιάλυση, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη δερματική σύσφιξη, ώστε να έχουμε το ιδανικό, σφαιρικό αποτέλεσμα. Προτείνεται η θεραπεία να γίνεται δύο φορές την εβδομάδα…

Πόσο κοστίζει; Μία συνεδρία αναίμακτης λιποαναρρόφησης κοστίζει περίπου 70€

2. ΣΥΣΦΙΞΗ ΜΕ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ
Η ενέργεια της μεθόδου εισχωρεί στο σημείο που πρέπει και εκτός από σφιργηλό νεανικό δέρμα, εντοπίζει την κυτταρίτιδα και την καταστρέφει.

Πώς γίνεται; Η χρήση των ραδιοσυχνοτήτων βασίζεται στη διοχέτευση ενέργειας στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, δημιουργούνται διαθερμικά κύματα, τα οποία ενεργοποιούν τους ινοβλάστες και προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος. Λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας, αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος και το μέγεθος των λιποκυττάρων μειώνεται.

Είναι ασφαλές;
Οι ειδικές κεφαλές της συσκευής, εξασφαλίζουν τη διατήρηση της θερμοκρασίας της επιδερμίδας σε χαμηλά επίπεδα, έτσι ώστε η θεραπεία να εφαρμόζεται με ασφάλεια και άνεση. Το αποτέλεσμα είναι ο ασθενής να αισθάνεται τη θερμότητα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος αλλά όχι στην επιδερμίδα του, κάνοντας τη θεραπεία ανώδυνη.

Πότε θα δω αποτελέσματα; Η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή και η κυτταρίτιδα μειώνεται αισθητά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την περίπτωση. Κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 1 ώρα ενώ ένα πρώτο αποτέλεσμα θα φανεί μετά τις 3-4 εφαρμογές. Προτείνεται η θεραπεία να γίνεται μια φορά την εβδομάδα…

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοσθεί ανεξάρτητα ή και συμπληρωματικά με την Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση.

Πόσο κοστίζει; Από 50€ μέχρι 80€ ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής

3. ENDERMOLOGIE
Είναι μια μέθοδος που αντιμετωπίζει το πρόβλημα της λεμφικής παροχέτευσης και της ποιότητας του δέρματος με συνδυασμό μεθόδων και τεχνικών που χτυπούν το πρόβλημα στη ρίζα του, ώστε να βελτιωθεί η τοπική κυκλοφορία και να παροχετευτεί, δηλ. να υποχωρήσει το οίδημα που εντοπίζεται ανάμεσα στα κύτταρα το επιφανειακό λίπος.

Πώς γίνεται;
Με ένα ειδικό μηχάνημα διεγείρεται το λεμφαγγειακό σύστημα. Το σώμα δέχεται ένα βαθύ χαλαρωτικό μασάζ για 20‐40 λεπτά. Κάθε μονάδα του μηχανήματος φέρνει μια εξελιγμένη συσκευή με μια εργονομική κεφαλή με κυλίνδρους που ελέγχεται από υπολογιστή, η οποία ταυτόχρονα ανασηκώνει και κυλά το δέρμα. Με αυτόν τον τρόπο σπάνε ανώδυνα και σε βάθος οι «θήκες λίπους» και ενεργοποιείται η κυκλοφορία σε όλα τα επίπεδα, με αποτέλεσμα να οξυγονώνονται όλες οι στιβάδες δέρματος.

H διέγερση της λεμφικής κι αγγειακής κυκλοφορίας «πυροδοτεί» τον κυτταρικό μεταβολισμό, με αποτέλεσμα τη μείωση του όγκου των λιποκυττάρων. Το σώμα «σμιλεύεται»και ανακτά τις γραμμές του. Η συνδυασμένη δράση της μεθόδου συνεισφέρει στην ενεργοποίηση των ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου κι ελαστίνης. Ετσι επιτυγχάνεται αναδόμηση του συνδετικού ιστού, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και την τόνωση του δέρματος.

Πότε θα δω αποτελέσματα; Τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να εμφανίζονται μετά τις πρώτες εφαρμογές, αλλά συνήθως χρειάζονται 5-6 επισκέψεις για να φανούν σημαντικές αλλαγές. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 50 λεπτά, ενώ το αποτέλεσμα είναι εμφανές άμεσα. 2-3 εφαρμογές είναι αρκετές για τη λείανση του δέρματος, ενώ ο ασθενής θα απαλλαγεί γρήγορα και από το πρήξιμο και τα οιδήματα. Προτείνεται η θεραπεία να γίνεται μια φορά την εβδομάδα…

Το Endermologie συνδυάζεται ιδανικά με την Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση για ταχύτερη και θεαματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Πόσο κοστίζει; Η θεραπεία κοστίζει από 30€ μέχρι 60€ ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής.

Για περισσότερες πληροφορίες:

SkourasMed
– Τσακάλωφ 8, Κολωνάκι, Αθήνα
τηλ. 210 3613858
210 3611012
210 3641648
– Κηφισίας 32, Κτίριο Atrina,
9ος όροφος, Μαρούσι, Αθήνα
τηλ. 210 6845036

Read More

And More