5 SEXY looks για να βάλεις φωτιά στο Σαββατόβραδο!

Η Σαββατιάτικη έξοδος θέλει σέξι διάθεση. To clubbing στην παραλιακή είναι hot. Το ίδιο κι εσύ, darling!

Δες εδώ τις προτάσεις των σχεδιαστών και μάθε πως μπορείς να φέρεις την πασαρέλα στα μέτρα σου! Μάθε ποιες είναι οι σέξι τάσεις του καλοκαιριού και διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει!

ANIMAL INSTICT

Τα animal prints βασιλεύουν όχι μόνο στην πασαρέλα αλλά και στα clubs! Οι Dolce & Gabbana προτείνουν animal μοτίβα σε μεγάλη ποικιλία και σε πολλά χρώματα και τα συνδυάζουν με απλά αξεσουάρ σε μονοχρωμία. Είναι ασφαλές να μην φοράς παραπάνω από ένα μοτίβα και να επιλέγεις μαύρα ή nude αξεσουάρ. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία. Μπορείς να προσαρμόσεις το look στο δικό σου budget με ένα ασπρόμαυρο H&M φόρεμα. Προτίμησε να κρατήσεις ένα clutch αντί για μεγάλη τσάντα! Τα εντυπωσιακά σχέδια Judith Leiber όπως αυτή η ζέβρα είναι μια επένδυση που θα εντυπωσιάζει τους γύρους σου για πολλές σεζόν. Τα ψηλοτάκουνα θα ολοκληρώσουν την εικόνα! Ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες Christian Louboutin είναι πάντα χρήσιμες.

FLORAL DREAMS

Τα φλόραλ μοτίβα είναι πολύ ανανεωτικά αλλά και σέξι. Οι Dolce & Gabbana τα προτείνουν σε φορέματα μέχρι το γόνατο που συνδυάζουν και διαφάνεια ενώ τα συνοδεύουν με δαντελένια ψηλοτάκουνα. Η Vivienne Westwood επαναφέρει την ασυμμετρία σε κοντά μήκη με φλοράλ μοτίβα, μια πρόταση που χρειάζεται εξαιρετικά ισχυρή προσωπικότητα. Δώσε στο φόρεμα τον πρώτο λόγο και επέλεξε αξεσουάρ σε μαύρο. Ένα clutch Lanvin από σατέν ύφασμα διακοσμημένο με swarovski ταιριάζει γάντι. Και αν ψάχνεις το τέλειο δαντελένιο ζευγάρι ψηλοτάκουνα, σου έχουμε αυτά τα Valentino.

MINIMAL

Προτιμάς τις απλές, λιτές, δωρικές εμφανίσεις αλλά θέλεις να νιώθεις σέξι; Σου έχουμε την κλασική συνταγή! Φόρεσε ένα μίνι στράπλες φόρεμα και συνδύασέ το με ασπρόμαυρα αξεσουάρ ή ασημένια όπως προτείνει ο Karl Lagerfeld. Το Pinko λευκό φόρεμα είναι μια πολύ καλή πρόταση όχι μόνο γιατί θα τονίσει τα δυνατά σου σημεία αλλά και γιατί η ιδιαίτερη γραμμή θα αναδείξει τη μέση σου. Συνδύασέ το με λευκά ψηλοτάκουνα JBBournazos και ολοκλήρωσε το look με ένα βραδινό φάκελο Accessorise.

ROMANCE

Εσύ που λατρεύεις το ρομαντικό στιλ μπορείς να είσαι και πολύ σέξι! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μικρό φορεματάκι στις αγαπημένες ροζ παλ αποχρώσεις, ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και τα απαραίτητα κοσμήματα όπως προτείνει και ο οίκος Moschino. Προτίμησε ένα μίνι φόρεμα όπως το Οxmo σε λευκό χρώμα με ροζ prints. Οι μπαλαρίνες με ιδιαίτερο girly χαρακτήρα όπως οι Miu Miu σε ροζ με μαύρο φιόγκο είναι μια διαχρονική επιλογή. Μην ξεχάσεις τα κοσμήματα σε χρυσό χρώμα. Μπορείς να συνδυάσεις πολλά διαφορετικά κολιέ όπως το κολιέ με αλυσιδάκια Fullah Sugah by Skondras. Η δερμάτινη τσάντα σε ροζ, η αγαπημένη μας έρχεται από τον Alexander McQueen -είναι το αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει την εμφάνιση.

ΧΡΩΜΑ

Φέτος τα έντονα χρώματα δίνουν τον πιο σέξι εαυτό τους. Όσο πιο φλούο τόσο πιο σέξι. Μπλε, κίτρινο, φούξια, ροζ, τιρκουάζ, πράσινο όλα συμμετέχουν σε ένα πολύχρωμο σέξι καλοκαίρι. Φόρεσε ένα μονόχρωμο μίνι φόρεμα και συνδύασέ το με nude αξεσουάρ όπως το προτείνει ο οίκος Just Cavalli. Προτίμησε ένα φόρεμα με ντραπέ κόψιμο όπως το φόρεμα Mara Hoffman. Τα nude πέδιλα όπως τα συγκεκριμένα Jimmy Choo δημιουργούν μια πολύ σέξι οφθαλμαπάτη αφότου επιμηκύνουν και αδυνατίζουν το πόδι. Τα κρόσσια είναι πολύ in! Τόλμησέ τα με μια boho τσάντα Miu Miu.

Read More

And More