7 κομμάτια κλειδιά που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας

Κάθε χρόνο αγοράζεις καινούργια ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ. Είναι όμως πολλές οι φορές που στέκεσαι μπροστά στην ντουλάπα σου και αναρωτιέσαι που είναι αυτό το stylish κομμάτι που πραγματικά θα σε κάνει να νιώσεις cool.

Είμαστε εδώ για σένα και ναι θα σου δείξουμε τα 7 κομμάτια που αν έχεις τότε δύσκολα θα κάνεις κάποιο don’t στην εμφάνιση σου.

Το leather jacket
Κλασικά εικονογραφημένα. Ορκίζεσαι σε αυτό και ποτέ μα ποτέ δεν θα σε προδώσει. Το φοράς με τα αγαπημένα σου jean αλλά είναι τόσο sexy με το LTB σου και ankle boots.

Ένα jean σε blue χρώμα
Έχεις 32 jean ( και εμείς) και θα αγοράσεις σίγουρα άλλα 2 φέτος ( και εμείς). Όμως υπάρχει ένα σε μπλε απόχρωση και ίσια γραμμή που είναι κλασική αξία, πάει με όλα, και είναι πέρα από trends.
Αυτό θα είναι το κομμάτι που πάει από το γραφείο μέχρι date αλλά και weekend. Ξεκάθαρα τέλειο.

To γκρι παλτό
Οk έχεις ένα μαύρο σίγουρα, μπορεί να έχεις και ένα camel. Αυτό όμως αυτό που κάνει την διαφορά είναι το γκρι. Είναι μάλλον το χρώμα που δίνει στο look μία πιο cool αίσθηση. Μπορείς να το φορέσεις με athletic urban style ή να το ρίξεις στους ώμους πάνω από sexy night dress.

Ρομαντική μπλούζα
Eίναι το κομμάτι που πραγματικά όσες φορές και να το φορέσεις είσαι άψογη. Δείχνει τέλειο με jean ή με ψηλόμεση φούστα. Την φοράς όλο το χρόνο και δεν κοιτάς τις τάσεις.

Ένα fun t-shirt
Τα αγαπάμε όλες τα φοράμε με όλα, σακάκι, bomber, fouter pants, φούστες κλπ.
Έχεις μαύρα γκρι λευκά ίσως και με ρίγες, όμως αυτό που κάνει την διαφορά είναι ένα με στάμπα, κάπως vintage, πιο μεγάλο νούμερο ή και ένα που είναι του αγοριού σου.

Chelsey boots
Πόσες φορές τις έχεις δει στα it girls και πόσες φορές ήθελες και εσύ να έχεις αυτό το super stylish ζευγάρι παπούτσια. Καιρός να τις αποκτήσεις και να τις έχεις για πάντα. Σίγουρα το μαύρο είναι το safe χρώμα αλλά και οι camel είναι super stylish.

Black shoulder bag
Είναι στο σωστό μέγεθος για το πρωί αλλά και ιδανική περίπτωση για το βράδυ.
Πάει με androgyne style με office look με χαλαρό urban styling.
Tην προτείνουμε σε μαύρο χρώμα, δερμάτινη.
Ψάξε στην ντουλάπα της μαμάς σου ίσως εκεί βρεις μία vintage.

Read More

And More