7 new trends που πρέπει να βάλεις στην wish list του φθινοπώρου!

Τα new trends έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους στα μαγαζιά και στα post από τα it girl που ακολουθούμε στο instagram.Oταν επιστρέψεις στην πόλη θα ξεκινήσεις σιγά σιγά να κάνεις τις πρώτες σου λίστες με must have για την νέα σεζόν.

Το ξέρω είναι δύσκολο κάθε φορά να αποκωδικοποιείς τoυς νέους κανόνες και να αποφασίζεις με σωστό τρόπο τι πρέπει να προσθέσεις στην ντουλάπα σου ώστε να ακολουθείς τις νέες τάσεις αλλά να κρατάς και το προσωπικό σου style.

Εγώ λοιπόν που έχω ήδη γυρίσει από τις διακοπές μου σου ετοίμασα μία πρώτη wish list από τα νέα trend που θα μας απασχολήσουν την νέα σεζόν.

Δεν είναι μεγάλη έχει 7 δυνατά fashion items που αξίζει να επενδύσεις ώστε να κάνεις update την ντουλάπα σου με βάση τα νέα trends, μπορείς να την μελετήσεις και σιγά σιγά να αποφασίσεις τι θέλεις να αγοράσεις στο πρώτο σου shopping μόλις γυρίσεις από τις διακοπές σου.

Πάμε να τα δούμε μαζί.

1. Σακάκι καρό

Το preppy style είναι από τα μεγαλύτερα fashion trends για την σεζόν που ξεκινάει, θεωρώ ότι ένα σακάκι είναι η πιο εύκολη επιλογή ώστε να “μπεις” σε αυτό το ύφος αλλά να αποκτήσεις και ένα all time classic κομμάτι. Θα το φορέσεις με τα παντελόνια σου και τα πουκάμισα σου στο γραφείο αλλά και με ένα απλό t shirt και jean στις χαλαρές σου βόλτες.

2. Δερμάτινο φόρεμα

Το matrix style είναι φέτος στα must do και βεβαίως το δέρμα καθώς και το vinyl σε μαύρο χρώμα είναι τα πρώτα υλικά που σου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι αυτή την ταινία. Το δερμάτινο φόρεμα δίνει μία dark chic αίσθηση και είναι μία επένδυση αφού αν το επιλέξεις στο shape που πρέπει το φοράς…για πάντα!

3. Τop με βολάν

Από τα πρώτα πράγματα που θες να αποκτήσεις το φθινόπωρο είναι το νέο top που θα σε ανανεώσει και θα το συνδυάσεις με όλα τα bottom κομμάτια σου. Το φετινό σου ιδανικά πρέπει να είναι με βολάν και πλεκτό αν γίνεται. Θα το βρεις ήδη στις μεγάλες οικονομικές αλυσίδες και θα το φορέσεις αμέσως!

4. Ζώνη

Μία μεγάλη ζώνη σε west ύφος σαν αυτές που μας έδειξε η Isabel Marant στην νέα της συλλογή θα δώσουν new shape στα φορέματα σου, θα κάνουν τα σακάκια σου να δείχνουν μεσάτα και θα δείξουν τα ψηλόμεσα παντελόνι πιο indie.

5. Κολιέ αλυσίδα

 

Η αλυσίδα σε extra large μέγεθος επιστρέφει και είναι από τα must στα αξεσουάρ φέτος. Όσο πιο μεγάλη τόσο πιο σωστή. Χρυσή ή ασημένια όπως μας έδειξε ο οίκος Balenciaga θα δώσουν στον style μία chic punk λεπτομέρεια.

6. Στέκα

 

Από τα πιο cute αξεσουάρ για αυτή την σεζόν και σίγουρα το πρώτο που μπορείς να υιοθετήσεις αφού είναι και οικονομικό αλλά μπορείς εύκολα να το προσαρμόσεις στο προσωπικό σου style.Satin βελούδινη με στολίδια ή απλή η στέκα θα σε ανανεώσει αλλά και θα σε σώσει από τις bad hair days.

7. Μαντήλι

Ο οίκος Celine μας το έκανε ξεκάθαρο το μαντήλι φέτος φορεμένο με 70’s style είναι το trend που οφείλεις να ακολουθήσεις. Εύκολο στο να το συνδυάσεις και σοφιστικέ αποτέλεσμα με μία κίνηση. Προτίμησε earth tones για ακόμη πιο chic look.

Read More

And More