9 staples που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών #ShopNow

Ο ερχομός του Ιουλίου σηματοδοτεί ένα πράγμα: τις διακοπές! Αν, λοιπόν, ανήκεις και εσύ στην κατηγορία όσων φεύγουν τώρα για holidays, και αναζητάς χαλαρά αλλά πάντα κομψά items για να πάρεις μαζί σου, τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο!

Τι θα σε συμβούλευα εγώ: Επίλεξε αέρινα υφάσματα, φωτεινά χρώματα αλλά και άνετα items, που θα σου λύσουν τα χέρια τις μέρες που θα είσαι εκτός πόλης, χωρίς όμως να βάλουν τρικλοποδιά στις εμφανίσεις σου. Το μυστικό είναι να έχεις μερικά all time classic καλοκαιρινά items στην γκαρνταρόμπα σου, από εκείνα που μπορείς να φορέσεις παραπάνω από μια φορά με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, παίζοντας με το styling. Πού θα τα βρεις όλα αυτά;

Ο προορισμός για ποιοτικό shopping, όταν έχεις απαιτήσεις, είναι το Mediterranean Cosmos! To πιο εντυπωσιακό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης μετατρέπει το shopping σε μία απολαυστική οικογενειακή εμπειρία, γεμάτη προσφορές και μια ατελείωτη ποικιλία σε όλα τα είδη που αναζητάς. 

Ανακάλυψε παρακάτω τη magic list με τα 9 staples που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σου και ετοιμάσου για απίθανο holiday style! #ShopNow

1.Το απόλυτο φόρεμα παραλίας

 

Φόρεμα Attica, Mediterranean Cosmos

Ένα αέρινο μπλε φόρεμα, δροσερό, για την παραλία, είναι το πρώτο που θα βάλεις στη βαλίτσα σου –μετά το μαγιό. Το συνδυάζεις με raffia bag, λευκό καπέλο και σανδάλια και έχεις το απόλυτο beachwear look.

2. Η τσάντα που τα χωράει ΌΛΑ

Tσάντα Axel, Mediterranean Cosmos

H τσάντα παραλίας είναι το must have για όλες τις πρωινές σου εμφανίσεις στο νησί. Στο σωστό μέγεθος, με λεπτομέρειες από σχοινί, που δίνουν ένα twist, και με χρώματα που συνδυάζονται τέλεια με τα περισσότερα island looks.

3. Το φόρεμα που θα απογειώσει τα night outs σου

Φόρεμα Βo1125 Boutique, Μediterranean Cosmos

Πόσες φορές είσαι διακοπές και φτάνει η βραδιά που θες ένα εντυπωσιακό φόρεμα, αλλά δεν το έχεις μαζί σου; Φέτος, δεν θα κάνεις το ίδιο λάθος. Θα βάλεις στη βαλίτσα σου ένα maxi open back, με halter δέσιμο στον λαιμό και άψογο fitting. 

4. Tα άνετα (αλλά statement) παπούτσια

Παπούτσια Crocs, Mediterranean Cosmos

Ξέρεις πολύ καλά ότι η άνεση είναι το πρώτο ζητούμενο τις μέρες των διακοπών. Είσαι πολύ τυχερή, γιατί τα νέα σχέδια της Crocs το εξασφαλίζουν με τον πιο cool τρόπο. Neon χρώματα, που δίνουν ένταση στο ντύσιμό σου, σε ένα σχέδιο που θα φοράς κάθε μέρα.

5. Τα πέδιλα που συνδυάζεις με όλα τα looks

Πέδιλα Dale, Mediterranean Cosmos

Πέδιλα με πλατφόρμα και χρώμα για το απόλυτο holiday style. Φόρεσέ τα με σορτσάκι το πρωί ή δώσε playfull ύφος στα βραδινά σου look συνδυάζοντάς τα με mini χρωματιστά φορέματα!

6.Ένα μπικίνι. Η μήπως δύο;

Mαγιό Maaji, Elegance, Mediterranean Cosmos

‘Ενα μαγιό διπλής όψης! Ναι, με το double σχέδιο που έχει αυτό το μπικίνι, έχεις αμέσως 2 μαγιό σε ένα! Μονοχρωμία σε sunset απόχρωση τη μία μέρα και floral μοτίβο την άλλη!

7.Το πιο δροσερό σπρέι προσώπου

Ενυδατικό σπρέι Νyx, Mediterranean Cosmos

Δεν φεύγεις για διακοπές χωρίς το σωστό ενυδατικό προϊόν. Το σπρέι της NYX αφήνει το δέρμα με την πιο απαλή υφή, έχει διακριτικό άρωμα, ενώ είναι ιδανικό προϊόν για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.

8. Τα πιο στιλάτα γυαλιά ηλίου

Γυαλιά ηλίου Maui Jim, Sunwear, Mediterranean Cosmos

Tα γυαλιά ηλίου των διακοπών παίζουν βασικό ρόλο, γιατί με αυτά θα ποζάρεις στις περισσότερες φωτογραφίες και είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να πάρεις τα περισσότερα likes στο Instagram! Αυτά τα γυαλιά ηλίου, με κοκάλινο σκελετό και φακό από κρύσταλλο, είναι η τέλεια πρόταση. 

9. Το item για 24hour style στο νησί

Φόρεμα Toi & moi, Mediterranean Cosmos

Φόρεμα σε μοτίβο της Μεσογείου, που θα αναδείξει τέλεια το μαύρισμά σου, με σχέδιο που θα φοράς 24hour στο νησί. Με σανδάλια και ψάθινη τσάντα στην παραλία, πάνω από το μαγιό, με clutch και hoops το βράδυ στο μπαράκι. Τέλειο!