Aνακαίνιση καταστημάτων Calzedonia Intimissimi Tezenis στο Smart Park

Τα καταστήματα Calzedonia, Intimissimi και Tezenis στο Smart Park επαναλειτουργούν και αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για απολαυστικό και ασφαλές shopping!

H μεγάλη ανακαίνιση στην οποία προχώρησε κάθε ένα brand store των τριών ιταλικών αλυσίδων ένδυσης, είχε ως αποτέλεσμα να ανανεώσει το visual merchandising προφίλ τους με τον πιο μοντέρνο τρόπο και να ενισχύσει τη ταυτότητα των καταστημάτων με κριτήριο την απόλυτη καταναλωτική εμπειρία. Και στα τρία καταστήματα επικρατούν tech στοιχεία όπως led φωτισμοί, επιγραφές αλλά και οθόνες όπου προβάλλονται οι τελευταίες συλλογές των brands με δημιουργικά video.


Το διακοσμητικό ύφος που κυριαρχεί είναι pop και fresh με τις φωτεινές αποχρώσεις να αναδεικνύουν ιδιαίτερα τους χώρους. Ο νέος, ιδιαίτερα λειτουργικός εξοπλισμός των καταστημάτων, χαρακτηρίζεται από τους ανοιχτούς τόνους ενώ στοιχεία όπως το ξύλο και το brick wall paper προσδίδουν μία ζεστή, γήινη αίσθηση. Στα highlights της ανακαίνισης και στα τρία καταστήματα, ξεχωρίζουν τα ανανεωμένα δοκιμαστήρια με το εξαιρετικά comfy προφίλ τους και στόχο την ευχάριστη παραμονή του πελάτη.


Σε ανάλογες ανακαινίσεις έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής τα καταστήματα Calzedonia και Tezenis στο River West καθώς και το κατάστημα Intimissimi στην Ερμού ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλα καταστήματα των αλυσίδων.

Read More

And More