Angelina Jolie: Σχεδιάζει με την Chloe μία συλλογή που ανυπομονούμε να δούμε

Δεν έχει πολύ καιρό που η Angelina Jolie ανακοίνωσε το τελευταίο της εγχείρημα στον τομέα της μόδας, το δικό της fashion brand: Αtelier Jolie.Τώρα λοιπόν η διάσημη ηθοποιός αποφασίζει να συνεργαστεί με τον οίκο Chloe για την δημιουργία μιας συλλογής που ανυπομονούμε να δούμε!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloé (@chloe)

Η Jolie τόνισε ότι ήθελε να συνεργαστεί με τη μάρκα λόγω της ιδιότητάς της ως B Corp. Η πιστοποίηση B Corp είναι ολιστική και δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά σε ένα μόνο κοινωνικό ή περιβαλλοντικό ζήτημα ενώ πολυ λίγες μάρκες πολυλτελείας είναι πιστοποιημένες ως B Corp. «Τα κέρδη μου από αυτή τη συνεργασία θα επενδυθούν στην καθιέρωση θέσεων μαθητείας για ράφτες και τεχνίτες στο Atelier Jolie» δήλωσε η Jolie.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabriela Hearst (@gabrielahearst)

Η Gabriela Hearst η σχεδιάστρια του οίκου δήλωσε για τη συνεργασία με το Atelier Jolie:  «Από τη στιγμή που άκουσα για το όραμα της Angelina για το Atelier Jolie, πίστεψα σε αυτό. Είναι ένας τρόπος να εξυψώσει τους άλλους μέσα από την ομορφιά της κατασκευής ενδυμάτων και τον βαθύ σεβασμό της για το περιβάλλον. Είναι τιμή για μένα που η Chloé θα είναι ο πρώτος συνεργάτης του Atelier Jolie, καθώς και οι δύο έχουν υψηλά ιδανικά για τη βελτίωση του είδους μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αγαπώ τόσο την Angelina όσο και την Chloé τόσο βαθιά.»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloé (@chloe)



Οι μόνες πληροφορίες για την νέα αυτή συλλογή είναι ότι θα περιλαμβάνει: «ρευστές σιλουέτες και απτές λεπτομέρειες θα δίνει έμφαση στα βραδινά ρούχα και μια διαχρονική αισθητική εμπνευσμένη από πολυετή κομμάτια από την αγαπημένη γκαρνταρόμπα της ίδιας της Jolie». Επίσης η συλλογή  θα προβάλλει «κοινωνικές επιχειρήσεις υπό την ηγεσία γυναικών» και ότι «πολλαπλές εμφανίσεις κάνουν χρήση νεκρών αποθεμάτων και υλικών με χαμηλότερο αντίκτυπο».

Περιμένουμε με ανυπομονησία τα πρώτα δείγματα αυτής της ιδιαίτερης συλλογής που φαίνεται ότι θα είναι και η τελευταία της  Gabriela Hearst για τον οίκο Chloé, αφού όπως  αναφέρουν  πηγές στο WWD, η σχεδιάστρια αποχωρίς από τον οίκο.Αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση, αυτό που αναφέρει το ρεπορτάζ είναι ότι η σχεδιάστρια, με καταγωγή από την Ουρουγουάη και έδρα τη Νέα Υόρκη,θέλει να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο δικό της luxury brand.

 

 

Read More

And More