Back to basics με τα sloggi GO Natural for men

Τα πράγματα είναι απλά και οργανικά!Όσο πολύπλοκα κι αν γίνονται τα πράγματα γύρω μας, τα απλά και καθημερινά, είναι αυτά που στο τέλος κερδίζουν. Με άλλα λόγια, μιλάμε για εσώρουχα που καλύπτουν κάθε ανάγκη της καθημερινότητας, 24/7,  χωρίς να σε πιέζουν και να σε περιορίζουν.

Η ολοκαίνουργια σειρά GO Natural by sloggi, είναι το ίδιο απαλή, άνετη και ευκολοφόρετη με την υπόλοιπη κλασική σειρά GO, αλλά με μία βασική διαφορά: τα εσώρουχα είναι φτιαγμένα από οργανικό βαμβάκι με πιστοποίηση GOTS, που τα κάνει φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και την τέλεια επιλογή για extra δροσιά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Το απίστευτα απαλό βαμβάκι του είναι σαν να σου χαϊδεύει το δέρμα! Επιπλέον, η συσκευασία τους είναι ανακυκλώσιμη, ώστε τίποτα να μην πάει χαμένο.

 

Αλλά μην νομίζεις ότι επειδή είναι καθημερινά και οργανικά, είναι και βαρετά. Oh, no! Οι fun συνδυασμοί νοσταλγικών χρωμάτων και ψαγμένων, μοντέρνων styles, κάνουν τα GO Natural αγαπημένη επιλογή για κάθε περίσταση, από μια wow βραδινή έξοδο, μέχρι ένα χαλαρό άραγμα στο σπίτι με ή χωρίς παρέα, με ταινία ή ξέφρενο gaming.

 

Κάνε λοιπόν το καλό για τον πλανήτη και για το look σου, με αυτά τα σούπερ άνετα, οργανικά εσώρουχα. Τα GO Natural θα τα βρεις σε Brief, Hipster, Short και Boxer styles, σε αμέτρητα γήινα χρώματα για να έχεις να διαλέγεις. Δοκίμασε τα GO Natural και νιώσε την απόλυτη άνεση!

Τα sloggi στα social:

Facebook > https://www.facebook.com/sloggi

Instagram  > https://www.instagram.com/sloggi/

Sloggi Go Natural (link to eshop) > Triumph – Greece (triumpheshop.gr)

 

 

Read More

And More