Balenciaga: H ηθοποιός Michelle Yeoh είναι η νέα brand ambassador!

Ο οίκος Balenciaga λίγες μέρες πριν μας τράβηξε την προσοχή με την “διαφορετική” καμπάνια του ενώ τώρα έχει ξανά breaking news! O γαλλικός οίκος πολυτελείας ανακοίνωσε στο Instagram του, ότι η ηθοποιός Michelle Yeoh είναι η νέα brand ambassador του οίκου.

 

Η Yeoh έχει εδώ  και καιρό συνεργασία με το brand, έχει φωτογραφηθεί και για την νέα καμπάνια, ενώ επιλέγει συχνά δημιουργίες του οίκου για τις red carpet εμφανίσεις της.Τώρα αυτή η σχέση πάει ένα βήμα παρακάτω και θα έχει τον τίτλο της brand ambassador, με  τον οίκο Balenciaga να είναι πολύ περήφανος!

H Yeoh με Couture Balenciaga dress/Photo by Arnold Jerocki/Getty Images

H ηθοποιός δήλωσε σχετικά: “Είμαι ενθουσιασμένη που εντάχθηκα στoν οίκο  Balenciaga ως πρέσβειρα της μάρκα. Για μένα, η μόδα είναι μια μορφή τέχνης. Δεν έχει να κάνει μόνο με ένα φόρεμα, αλλά με την αυτοέκφραση, το πώς αισθάνεσαι μέσα στο φόρεμα και τις αξίες που ενσαρκώνεις φορώντας το- είναι ένας τρόπος να επικοινωνήσω τη δουλειά μου και το ποια είμαι στον κόσμο. Το να φοράω Balenciaga με κάνει να εκτιμώ την τέχνη και τη δεξιοτεχνία πίσω από κάθε κομμάτι. Η μάρκα ενσαρκώνει μια αίσθηση πρωτοτυπίας και συνάφειας, ενώ παραμένει πάντα πιστή στην κληρονομιά της ως ατελιέ υψηλής ραπτικής. Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με την Balenciaga”.

Φωτογραφίες @balenciaga/ Getty Images

 

Read More

And More