Bασίλισσα Ελισάβετ: Tα αξεσουάρ που δεν αποχωριζόταν ποτέ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε ένα μοναδικό στιλ που διατηρούσε εδώ και δεκαετίες κάνοντας signature εμφανίσεις που θα θυμο΄μαστε για πάντα. Πέρα από το πολύχρωμο στιλ που είχε καθιερώσει στα ρούχα η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν αποχωριζόντα κάποια συγκεκριμένα αξεσουαρ. Πάμε να δούμε ποια ήταν αυτά.

Φωτογραφίες- Reuters/Splash/Getty

Τσάντα Launer

 

Tις αγαπημένες χειροποίητες δερμάτινες τσάντες της την σχεδίαζε ο εμβληματικός βρετανικός οίκος Launer.Το δικό της αγαπημένο ήταν το κλασικό μικρό τετράγωνο μοντέλο Traviata από μαλακό δέρμα το οποίο κοστίζει περίπου 1,550 λίρες. Αν η βασίλισσα άλλαζε χέρι στην τσάντα της στη διάρκεια κάποιας συζήτησης, σημαίνει ότι ήταν  έτοιμη να την ολοκληρώσει.

Γάντια

Τα γάντια τα φορούσε για πρακτικούς λόγους, διότι μετά από αμέτρητες χειραψίες δρουν προστατευτικά, κρατώντας τα χέρια της Βασίλισσας μακριά από μικρόβια, αλλά και για στιλ εφόσον ολοκλήρωναν κομψά κάθε εμφάνισή της.

Καρφίτσες και πέρλες

Σχεδόν πάντα έκανε αυτόν τον συνδυασμό σε κοσμήματα. Στην υπέροχη συλλογή κοσμημάτων της ξεχωριστή θέση κατέχουν οι καρφίτσες που κοσμούν πάντα το πέτο του παλτό της. Μάλιστα, μία από αυτές έχει δωρίσει και στην Michelle Obama. Λάτρευε τα μαργαριτάρια και είχε άπειρα κολιέ τα οποία φορούσε ανά περίσταση. Αγαπημένο της είναι ένα κολιέ με πέρλες, δώρο από τον παππού της όταν ήταν νέα.

Καπέλα

Δεν εμφανιζόταν ποτέ χωρίς καπέλο και είχε τα πιο εντυπωσιακά. Ο λόγος δεν ήταν μόνο για το στιλ αλλά είχε και ένα κρυφό μήνυμα πίσω από αυτό που θα διαβάσεις ΕΔΩ!

Read More

And More