Breaking News! H Anne Hathaway θα παρουσιάσει τα CFDA Fashion Awards 2023, αντικαθιστώντας την Sara Jessica Parker

Τα CFDA Fashion Awards 2023 είναι προγραμματισμένα για την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου. Είμαστε δηλαδή μια ανάσα μακριά. Και όμως, έχουμε ανατροπές, λιγότερο από 1 εβδομάδα νωρίτερα, όπως μας ενημέρωσε η ίδια η CFDA το βράδυ της Τρίτης 32 Οκτωβρίου. Η Sara Jessica Parker «δεν θα καταφέρει να παρουσιάσει την τελετή απονομή των βραβείων λόγω κάποιου απρόβλεπτου γεγονότος» αναφέρει το δελτίο τύπου. Η πρωταγωνίστρια του The Devil Wears Prada, Anne Hathaway θα είναι η αντικαταστάτριά της, ανεβαίνοντας στην σκηνή παρέα με την Anna Wintour.

«Η CFDA είναι ενθουσιασμένη που η Anne, γέννημα θρέμμα Νεοϋορκέζα και ηθοποιός με τεράστια εμπειρία στο θέατρο αλλά και τον κινηματογράφο, συμφώνησε να παρουσιάσει τα CFDA Fashion Awards 2023», δηλώνει στο ίδιο δελτίο τύπου, ο CEO Steven Kolb. «Ανυπομονούμε να μας μεταφέρει την ενέργεια και την γοητεία της από την σκηνή του CFDA το βράδυ της Δευτέρας», προσθέτει.

Η Hathaway θα στέψει και τον American Womenswear Designer of the Year, δηλαδή τον Σχεδιαστή της Χρονιάς, παρέα με Narciso Rodriguez. Να θυμίσουμε πως η φετινή διοργάνωση των CFDA Fashion Awards, by Amazon Fashion, θα λάβει χώρα στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με διάφορους υποψηφίους να διαγωνίζονται για τη νίκη σε κατηγορίες όπως γυναικεία ρούχα, ανδρικά ρούχα, αξεσουάρ και αναδυόμενα ταλέντα. Ορισμένα βραβεία έχουν ήδη ανακοινωθεί, όπως το Board of Director’s Tribute το οποίο θα λάβει η Vera Wang.

Κεντρική φωτογραφία: James Devaney/GC Images

Read More

And More