Calzedonia: Στην special edition συλλογή θα βρεις τα πιο εντυπωσιακά γιορτινά κομμάτια

Τα party για το τέλος του έτους είναι η ιδανική ευκαιρία για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Aγαπημένo key item στα πιο εντυπωσιακά και πολυσυζητημένα red carpets, η ολόσωμη φόρμα σε άπειρες εκδοχές έχει ψηφιστεί ως το πιο cool ρούχο από τις πιο επιδραστικές φωνές στον κόσμο της μόδας: Από την Kim Kardashian, που φόρεσε ένα μαύρο κορμάκι από πάνω μέχρι κάτω στο MET Gala, μέχρι την νεαρή καλλιτέχνιδα H.E.R., που εντυπωσίασε στα Oscars φορώντας μία ολόσωμη φόρμα με κάπα διακοσμημένη με πούλιες.

Παρ’ όλα αυτά, η κομψή και ελκυστική δαντελένια ολόσωμη φόρμα είναι το απαραίτητο iconic ρούχο για κάθε trend-conscious γυναίκα. Για το New Year’s Eve και όχι μόνο, η Calzedonia προτείνει μία σοφιστικέ, σέξι ολόσωμη φόρμα φτιαγμένη από πολυτελή δαντέλα με λουλούδια.

Με στρογγυλό ντεκολτέ μπροστά και στρογγυλό άνοιγμα στην πλάτη, μακριά μανίκια, μπατζάκια και κάλυμμα στα πόδια, η δαντελένια φόρμα της Calzedonia αποτελεί ένα σοφιστικέ και προσιτό κομμάτι, τέλειο για πολλά διαφορετικά, μοναδικά και εντυπωσιακά looks. Ιδανική για να φορεθεί με δερμάτινη φούστα ή σορτς για rock’n’roll στυλ, ενώ συνδυασμένη με maxi-blazer ή blazer φόρεμα χαρίζει τολμηρά μεν αλλά σοφιστικέ looks. Έντονο αλλά και σοφιστικέ συνδυασμένο με maxi-blazer ή blazer φόρεμα.

 

Η Χmas γκαρνταρόμπα της Calzedonia ολοκληρώνεται με τη σειρά καλσόν Special Edition για ν’ αναδείξετε τα πόδια σας. Η Calzedonia προσφέρει μία ευρεία ποικιλία καλσόν διακοσμημένα με απλικέ κρόσσια από στρας, απλικέ πέτρες, καλσόν με prints μικρά αστέρια, zebra prints και θα ξεχωρίσετε με τα cool outfit σας.  

 

Πέρα από τα καλσόν, τα παντελόνια καμπάνα με παγιέτες αλλά και με γκλίτερ και γεωμετρικά σχέδια αποτελούν τα βασικά κομμάτια για special περιστάσεις.

 

 

 

Η Chiara Ferragni, η web ambassador της Calzedonia και style icon,  παρουσιάζει τα καλσόν αυτής της special capsule collection με στιλιστικές συμβουλές της.

Read More

And More