Carolyn Bessette Kennedy: Για πρώτη φορά, ρούχο από την (αξεπέραστη) γκαρνταρόμπα της βγαίνει σε δημοπρασία!

Η Carolyn Bessette Kennedy άφησε ιστορία με το στιλ της!Μινιμαλισμός, πολυτελή κομμάτια, βασική παλέτα χρωμάτων και elegant αισθητική χαρακτήριζαν το ντύσιμο της, που ακόμη και σήμερα είναι μοναδικό! Το Ιούλιο συμπληρώνονται 25 χρόνια από τον άδικο χαμό της μαζί με τον σύζυγό της John F. Kennedy Jr σε αεροπορικό δυστύχημα αλλά εμείς θα την θυμόμαστε για πάντα για τις στιλιστικές της επιλογές!

Photo by Patrick McMullan/Patrick McMullan via Getty Images

Για πρώτη φορά λοιπόν ο οίκος Bonhams στη Νέα Υόρκη βγάζει ένα φόρεμα από την εμβληματική γκαρνταρόμπα της τον Ιούνιο σε δημοπρασία!Πρόκειται για ένα wrap black dress του Υοhji Yamamoto απο την συλλογή Spring 1998 που επέλεξε για δείπνο στο Supper Club.Η  Bessette Kennedy ήταν η καλύτερη ambassador του quiet luxury style που τώρα κάνει θραύση ενώ δεν ακολούθησε ποτέ το στιλ της επίσης icon πεθεράς της Jackie O!

Photo by Richard Corkery/NY Daily News Archive via Getty Images

Απέφευγε τους παραδοσιακούς μεγάλους οίκους όπως  Chanel ή Dior ενώ αγαπούσε τους Αμερικάνους σχεδιαστές, τα vintage κομμάτια ενώ ήταν λάτρης της βιωσιμότητας αφού σύμφωνα με φίλη της στην ντουλάπα της είχε μόνο 40 κομμάτια!

Κεντρική φωτογραφία Getty Images

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164