Celia Κritharioti: Οι διάσημες που έχουν φορέσει Couture δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας που διαπρέπει στο εξωτερικό!

Η Σήλια Κριθαριώτη είναι ίσως η μόνη Ελληνίδα σχεδιάστρια, που με έδρα της την Ελλάδα, έχει κατακτήσει τον κόσμο! Έχει τον παλαιότερο οίκο υψηλής ραπτικής στην Ελλάδα, ο οποίος ιδρύθηκε το 1906 -πριν από τους Chanel και Dior, ενώ είναι η μοναδική Ελληνίδα δημιουργός που κάνει show στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.

Οι δημιουργίες της έχουν ως χαρακτηριστικό την υψηλή αισθητική, ενώ ξεχωρίζουν για την elegant κομψότητα, το χρώμα, τις ιδιαίτερες γραμμές και τη μοναδική τους τεχνοτροπία. Κεντήματα και πολλά πολλά μέτρα μεταξωτών υφασμάτων είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των αξεπέραστων συλλογών της!

Με μία πορεία πολλών χρόνων η Celia κritharioti έχει δει δημιουργίες της να φοριούνται από το star system και πλέον έχει διάσημες που τη λατρεύουν όπως: Beyoncé, Khloe Kardashian, Hailey Biber και πολλές ακόμη! Τα ρούχα της φωτογραφίζονται στα red carpet των μεγαλύτερων event: Όσκαρ, Κάννες, καθώς και στα μεγαλύτερα περιοδικά παγκοσμίως. Αυτό είναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς της ομάδας του οίκου και η συνέπεια με την οποία δουλεύει και εξελίσσεται κάθε χρόνο.

Οι δημιουργίες της είναι φτιαγμένες για το κόκκινο χαλί για αυτό και οι celebritieς τις επιλέγουν πολύ συχνά. Σήμερα θα δούμε μαζί τις διάσημες που έχουν φορέσει Couture Celia Critharioti και θα απολαύσουμε ένα αφιέρωμα με glam και Υψηλή Μόδα!

Beyonce, after Oscars party

Στο πάρτι που διοργάνωσε με τον σύζυγό της, Jay Z, μετά τα Όσκαρ στο Chateau Marmont επέλεξε Celia Kritharioti Couture διάφανο ρούχο με χειροποίητο κέντημα. Τα διεθνή Μέσα έγραψαν εντυπωσιασμένα για το naked dress. 

 

Nicole Kidman, Tatler

 

Η μεγάλη ηθοποιός φόρεσε Celia Krihtarioti Couture δημιουργία από φτερά στο βρετανικό περιοδικό Tatler. 

 

Megan Fox, Swimsuit 2023, Sports Illustrated 

Η αγαπημένη Αμερικανίδα ηθοποιός στο εξώφυλλο του εμβληματικού περιοδικού με δημιουργία Celia Krihtarioti Couture από αλυσίδες και κομμάτια φελλού όπως παρουσιάστηκε στην εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού τον Ιανουάριο.

 

Alesha Dixon, Eurovision Song Contest

 

Η παρουσιάστρια των ημιτελικών του διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision επέλεξε δυο δημιουργίες Celia Kritharioti Couture: μια στράπλες μαύρη με διαφάνεια στο μπούστο και ουρά και μια δημιουργία από ροζ και φούξια ταφτά. 

 

Αννα Μαρία, Charle’s Inauguration 

Η Άννα Μαρία επέλεξε τη Σίλια Κριθαριώτη για τη δημιουργία που φόρεσε στη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

 

Khloe Kardashian

 

 

Η Κλόε Καρντάσιαν διατηρεί σταθερή αγάπη προς την Ελληνίδα σχεδιάστρια, αφού έχει επιλέξει αρκετές φορές δημιουργίες της. Προτιμά τα ολοκέντητα και λαμπερά: στο οικογενειακό ρεβεγιόν, στο after Oscars πάρτι αλλά και τα γενέθλια της Beyonce. 

 

Anna dello Russo

H fashion guru παρακολούθησε την επίδειξη της Σίλιας στο Παρίσι τον περασμένο Ιούλιο και φόρεσε δυο δημιουργίες με φτερά για το fashion video που ετοίμασε για τον Οίκο. Δείτε το βίντεο:

 

Leonie Hanne

Σταθερή η αγάπη και της Leonie Hanne στη Σίλια Κριθαριώτη: από το κόκκινο χαλί μεγάλων event, όπως το Φεστιβάλ Καννών ή Βενετίας, μέχρι τη συμμετοχή της στην επίδειξη για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022-23 όπου έκλεισε το σόου. 

 

Elsa Hosk 

 

Η εμφάνισή της με το sparkiling deux pieces που αναδείκνυε τους σμιλευμένους κοιλιακούς της συζητείται ακόμη, ενώ για το σόου Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022-23 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού άνοιξε το σόου. 

 

Άννα Μαρία 

Στη γιορτή των πενήντα χρόνων της Βασίλισσας Μαργαρίτας της Δανίας στον θρόνο, που έγινε στο Βασιλικό Θέατρο της Κοπεγχάγης, η Άννα Μαρία μάγεψε με τις εμφανίσεις της, επιλέγοντας δύο μοναδικές τουαλέτες διά χειρός Celia Kritharioti.

 

Jennifer Lopez

H Σίλια Κριθαριώτη έχει δημιουργήσει αρκετά bodysuits για τις εμφανίσεις της σε σόου, ενώ έχει σχεδιάσει το ρούχο που φόρεσε στην παγκόσμια καμπάνια για το άρωμά της. Στο εξώφυλλο του περιοδικού Billboard με τον Maluma επέλεξε επίσης Celia Kritharioti Couture. 

 

Hailey Bieber

H Hailey φόρεσε Celia Kritharioti Couture σε εμφάνισή της σε αμερικανικό τηλεοπτικό σόου και μάλιστα ήταν ένα mini dress με τη χαρακτηριστική τεχνική που χρησιμοποιεί η Σίλια: soutache με κέντημα.

Είμαστε σίγουροι ότι η Celia Kritharioti θα συνεχίζει να “ταξιδεύει” με τον δικό της μοναδικό τρόπο την ελληνική μόδα ανά τον κόσμο!

 

Read More

And More