Paris Fashion Week

Chanel: Αυτά είναι τα νέα trends που είδαμε στο show που έγινε πριν λίγο στο Παρίσι

H νέα Spring Summer 2021 συλλογή του οίκου Chanel, παρουσιάστηκε λίγες ώρες πριν στο Παρίσι και η Virginie Viard δήλωσε ότι φέτος η collection είναι εμπνευσμένη από την σχέση που έχει ο οίκος με τους ηθοποιούς.

Τόσο η Coco  Chanel όσο και ο Karl Lagerfeld λάτρευαν την έβδομη τέχνη, έτσι η νέα creative director δημιούργησε μία συλλογή  εμπνευσμένη από αυτό, που όμως δεν έχει καθόλου ρετρό στοιχεία αλλά αντιθέτως είναι πολύ φρέσκια.

To σκηνικό θύμιζε την μεγάλη επιγραφή που όλοι έχουμε δει στο L.A με την λέξη Ηollywoοd να στέκεται ψηλά στους λόφους, ενώ εδώ έγραμε Chanel.

Πέρα από τα καθιερωμένα signature κομμάτια του οίκου με τα tweed, τις πέρλες και βεβαίως τα υπέροχα αέρινα φορέματα σε αυτή την συλλογή εντοπίσαμε μερικά εντελώς νέα στοιχεία που σίγουρα θα είναι τα summer trend της νέας σεζόν.

H αγαπημένη Chanel 2.55 τσάντα αλλάζει μέγεθος. Πλέον θα την δεις σε ζώνες σε κολιέ και σε βραχιόλια δηλαδή πλέον φοριέται με… όλα!

Παντελόνια με έντονο φούξια χρώμα και ζώνες που έχουν tiny Chanel τσάντες, ήταν από τα πρώτα fresh looks που είδαμε στο catwalk.

H επιστροφή του Capri παντελονιού είναι γεγονός, tweed ή δερμάτινα φέτος είχαν την τιμητική τους στο Chanel runway.

To blazer dress δίνει την θέση στο cardigan dress και μάλιστα με την υπογραφή της Chanel, σε τέλειο χρώμα και μήκος.

Τ-shirt me neon logo, συνδυασμένα άψογα με βερμούδες και shorts ήταν μία μεγάλη χρωματιστή έκπληξη στο show.

Γιλέκο φορεμένο σε ένα καλοκαιρινό layering με shorts και tweed σακάκι που δημιουργεί το απόλυτα κομψό masculine look.

To νέο τζιν είναι ανοιχτόχρωμο σε buggy γραμμή και άνετο για να γίνει απλά το αγαπημένο σου παντελόνι από την άνοιξη μέχρι το επόμενο φθινόπωρο.

Φτερά για επίσημες εμφανίσεις, σε φούστες και top έδωσαν αέρινο ύφος στα σύνολα που είδαμε στο Chanel catwalk.

Δες όλο το εντυπωσιακό show εδώ:

 

 

Read More

And More