Chanel Ηaute Couture: To παπιγιόν είναι το νέο must have

Την Spring-Summer 2023 Haute Couture συλλογή του παρουσίασε πριν λίγη ώρα ο οίκος Chanel στο πλαίσιο του προγράμματος της Paris Haute Couture Week. Η καλλιτεχνική διευθύντρια Virginie Viard  μας είχε προετοιμάσει για την συλλογή με ένα teaser που δημιούργησε ο καλλιτέχνης Xavier Veilhan για το show.

 Ο ίδιος επιμελήθηκε και το σκηνικό της πασαρέλας φτιάχνοντας έναν ζωολογικό κήπο με γιγάντια γλυπτά σε σχήμα ζώων που εντυπωσίασαν.

Φωτογραφίες -Reuters

 

 

Το άσπρο και το μαύρο κυριάρχησαν στη συλλογή, είδαμε μοτίβα ζώων διακριτικά στα ρούχα ενώ η Viard για μία ακόμη φορά τίμησε τους κώδικες του οίκου με τα tweed και τα πολυτελή στοιχεία της Chanel.

 

 

 

Το παπιγιόν γίνεται το νέο αξεσουάρ, εμφανίστηκε στα περισσότερα σύνολα, όπως και το καπέλο ενώ τα χρυσά και λευκά lace up δερμάτινα μποτάκια μαζί με τα λουστρίνι loafers σίγουρα θα έιναι το απόλυτο shoe trend της επόμενης σεζόν.

 

 

 

Coatdress, ταγέρ, tailored παντελόνι υπέροχα μεταξωτά top δημιούργησαν το σύμπαν της Couture συλλογής που μας ταξίδεψε σε ένα υπέροχο κόσμο Υψηλής αισθητικής!

 

 

 

Read More

And More