Chanel: Το teaser video της Cruise συλλογής μας ταξιδεύει

5-5-22. Δύο από τους αριθμούς φετίχ της CHANEL και η ημερομηνία της έκθεσης Cruise 2022/23 που θα πραγματοποιηθεί στο Μονακό την Πέμπτη 5 Μαΐου. Για αυτή τη συλλογή, η Virginie Viard έχει προσκαλέσει τη Sofia και τον Roman Coppola να δημιουργήσει ένα τρέιλερ σε μορφή κολάζ, με τη βοήθεια της ηθοποιού και του CHANEL η πρέσβειρα Lyna Khoudri και τα μοντέλα Blesnya Minher, HyunJi Shin, Mariam de Vinzelle και η Vivienne Rohner.

 

Οι αρχειακές εικόνες της Gabrielle Chanel στη Γαλλική Ριβιέρα αναμειγνύονται με τις διαφημίσεις της CHANEL, καμπάνιες που φωτογραφήθηκαν από τον Karl Lagerfeld στο Μονακό, όπως τόσες πολλές αναμνήσεις. Η Grace Kelly με ένα τουίντ κοστούμι, η Caroline του Μονακό που φωτογραφήθηκε στο Rock από Helmut Newton ή τον Andy Warhol, Linda Evangelista και Christy Turlington με παγιέτες σακάκια, η Charlotte Casiraghi ποζάρει για τους Inez & Vinoodh.

Στο ρυθμό των The Go-Go’s, εικόνες και μέρη εμβληματικά του ρεύματος του Μόντε Κάρλο από: La Vigie, βίλα του Karl Lagerfeld, ο κόσμος του το Grand Prix και το ξενοδοχείο Monte-Carlo Beach, όπου θα παρουσιαστεί η συλλογή. Η ταινία της συλλογής CHANEL Cruise 2022/23 θα παρουσιαστεί στις 5 Μαΐου στις 3 μ.μ. ώρα Παρισιού στις chanel.com. #CHANELCruis

 

 

Read More

And More