Charlize Theron: Ο νέος της ρόλος στον οίκο Dior!

H διάσημη ηθοποιός Charlize Theron εδώ και  20 χρόνια συνεργάζεται με τον οίκο Dior ως πρόσωπο του best seller γυναικείου αρώματος J’adore.Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα αυτή η σχέση να πάει παρακάτω και ο γαλλικός οίκος ανακοίνωσε τα σχέδια του για την Τheron.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Beauty Official (@diorbeauty)

Πλέον η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, αναλαμβάνει έναν νέο διπλό ρόλο ως ambassador για τα high jewelery και τo skincare, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά για τον γαλλικό οίκο μόδας. Η Theron θα είναι η πρώτη πρέσβειρα του Dior για τα high jewelry και αναμένεται να παρουσιάσει τα πιο αποκλειστικά κομμάτια που σχεδιάστηκαν από την Victoire de Castellane, καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Joaillerie

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica)

«Είναι συναρπαστικό να ξεκινάμε αυτό το κεφάλαιο σε μια μακροχρόνια συνεργασία με τον Dior. Τα τελευταία 20 χρόνια, ήταν τιμή μου να συνεργάζομαι δημιουργικά με τον οίκο ως το πρόσωπο του J’adore. Είμαι περήφανη για όλα όσα καταφέραμε να δημιουργήσουμε μαζί και για το γεγονός ότι θα συμμετέχω με τον Dior στον εορτασμό της ομορφιάς των κοσμημάτων και της περιποίησης της επιδερμίδας. Ανυπομονώ να δω τι θα ακολουθήσει», ανέφερε η Theron σε δήλωσή της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Πρόσφατα ο οίκος προχώρησε και σε μία ακόμη νέα συνεργασία με την τραγουδίστριας Rosalía ως παγκόσμιας πρέσβειρας και προσώπου της νέας καμπάνιας για την τσάντα Lady Dior.

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164