DIY: Φτιάξε μόνη σου ένα boho κολιέ που είδαμε στο Celine show

Διανύουμε αυτήν την εποχή που τα ρούχα είναι… ελάχιστα! Τύπου, φοράς το αγαπημένο σου φόρεμα και βγαίνεις έξω από το σπίτι. Σίγουρα δεν μπορείς να βάλεις jacket, φουλάρι, και γενικά ό,τι μπορεί να κάνει το στιλ σου λίγο πιο διαφορετικό, λίγο πιο ιδιαίτερο. Το αποτέλεσμα; Το αγαπημένο σου φόρεμα φαίνεται ίδιο κάθε φορά. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα κοσμήματα. Εντάξει και  το χειμώνα τα φοράμε, αλλά όπως και να το κάνουμε, το καλοκαίρι η φάση είναι λίγο πιο fun, λίγο πιο ενδιαφέρουσα.

Το σημερινό θέμα, λοιπόν, είναι αφιερωμένο στα κοσμήματα του καλοκαιριού. Για την ακρίβεια, θα σου παρουσιάσω ένα κολιέ που είδαμε στο catwalk του οίκου Celine και ανήκει στις πιο ισχυρές τάσεις που αξίζει να υιοθετήσεις, για να πάρεις μια ιδέα και να τα φορέσεις με το δικό σου τρόπο, και αν θες να το φτιάξεις και μόνη σου.H Πόπη Αναστούλη θα σου δείξει τα υλικά αλλά και τα βήματα για να δεις τι χρειάζεσαι για να το πετύχεις!

Όπως σου έχω ξαναγράψει αυτή η στήλη θέλει να ”ενεργοποιήσει” τις δυνατότητες σου, τα πράγματα που σου προτείνουμε σίγουρα μπορείς να τα αποκτήσεις και στην αγορά αλλά ο σκοπός είναι να δοκιμάσεις να φτιάξεις κάτι μόνη σου αν και εφόσον σου αρέσει, κάτι τέτοιο. Δες τα βήματα και μετά αν θες αφιέρωσε λίγο χρόνο ώστε να δημιουργήσεις κάτι με την δική σου υπογραφή!

Δες τα υλικά και τα βήματα ΕΔΩ!

 

Read More

And More