DIY: Φτιάξε μόνη σου ένα βραχιόλι-πορτοφόλι για την παραλία!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και σήμερα Κυριακή οι περισσότερες θα είστε σε κάποια παραλία για χαλάρωση. Το beachwear απαιτεί χαλαρό ύφος και όσο γίνεται πιο μεγάλη άνεση, ώστε να απολαμβάνουμε με τον καλύτερο τρόπο τον πολύτιμο χρόνο μας στην πλαζ. Ένα μαγιό, μία τσάντα με τα απαραίτητα, ένα αέρινο φόρεμα και άνετες σαγιονάρες και είσαι ok! Άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός, να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα που κάνουμε ή φοράμε όλη την εβδομάδα στην πόλη.

Σήμερα λοιπόν μέσα από την στήλη μας Diy θα σου δείξουμε ένα πολύ χρηστικό βραχιόλι-πορτοφόλι που μπορείς να έχεις μέσα στην τσάντα σου και να το φορέσεις αν θες να πας μέχρι το beach bar χωρίς να κουβαλήσεις όλη την τσάντα σου. Η συνεργάτης μας Πόπη Αναστούλη θα σου δείξει τα υλικά και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να το φτιάξεις εύκολα μόνη σου στο σπίτι!

Όπως σου έχω ξαναγράψει αυτή η στήλη θέλει να ”ενεργοποιήσει” τις δυνατότητες σου, τα πράγματα που σου προτείνουμε σίγουρα μπορείς να τα αποκτήσεις και στην αγορά αλλά ο σκοπός είναι να δοκιμάσεις να φτιάξεις κάτι μόνη σου αν και εφόσον σου αρέσει, κάτι τέτοιο. Δες τα βήματα και μετά αν θες αφιέρωσε λίγο χρόνο ώστε να δημιουργήσεις κάτι με την δική σου υπογραφή!

Δες τα υλικά και τα βήματα ΕΔΩ!

Read More

And More