Editor’s Choice: Η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στις all time classic μπότες και μποτάκια που σε πάνε παντού!

Το φθινόπωρο είναι εδώ και επιτέλους θα αρχίσουμε να ντυνόμαστε με fall style! Αν το καλοσκεφτείς, το στιλ του φθινοπώρου -και του χειμώνα- δεν συγκρίνεται με το καλοκαιρινό. Τώρα μπορείς πραγματικά να απογειώσεις τα σύνολά σου και οι σύμμαχοί σου είναι πολλοί. Πανωφόρια, χουχουλιάρικα αξεσουάρ για το κρύο, καλσόν, κάλτσες, καπέλα, κασκόλ και –βεβαίως– μπότες και μποτάκια. Ανυπομονώ κάθε χρόνο για αυτήν την εποχή. Για να φορέσω επιτέλους τα νέα boot trends, που με κρατούν ζεστή και δίνουν αυτό το season twist στο ντύσιμό μου.

Όπως κάθε Οκτώβρη, λοιπόν, έτσι και φέτος τα shoe trends που θα διαλέξουμε θα ανανεώσουν την εμφάνισή μας, κάνοντας το ντύσιμό μας πιο ενδιαφέρον. Μπότες ή μποτάκια; Ποια σχέδια φοράμε τώρα, ποια είναι τα trends που απογειώνουν το στιλ, ποια χρώματα θα δώσουν τολμηρό ύφος στα outfit μου και κυρίως… πού θα βρω όλα αυτά που ψάχνω;

Για μένα, όλες αυτές οι ερωτήσεις έχουν μία απάντηση: Mediterranean Cosmos! Όταν θέλω μία ολοκληρωμένη shopping εμπειρία που συνδυάζει όλα όσα χρειάζομαι, δηλαδή μόδα, ευκολία και budget friendly αγορές, αυτός είναι ο αγαπημένος μου προορισμός.

Πάμε, λοιπόν, μαζί να ανακαλύψουμε τα πιο stylish boot trends, που σε πάνε παντού! Αυτά που θα διάλεγα εγώ, για τη δική μου συλλογή.

Μπότες Crocs, Mediterranean Cosmos

Ψάχνεις μία μπότα παντός καιρού σε τέλειο χρώμα; Η Crocs έχει το σχέδιο που θα λατρέψεις. Μπαίνει και βγαίνει πανεύκολα, έχει το iconic comfort style της Crocs, ενώ μπορείς να τη διακοσμήσεις με charms και να την κάνεις… μοναδική! Όποιες και αν είναι οι συνθήκες, αυτή η μπότα είναι έτοιμη για όλα!

Mπότα Dale, Mediterranean Cosmos

Το βασικό θέμα με τις μπότες στην καθημερινότητα, είναι η σταθερότητα που έχουν. Για να τις φοράς ακόμη και όταν βρέχει, θες μία αντιολισθητική σόλα. Σε αυτό το σχέδιο τα έχεις όλα! Σε υπέροχη καφέ απόχρωση, με τέλειο στιλ και τη σωστή σόλα για όλες τις ώρες, όλες τις μέρες!

Αnkle boots Geox, Mediterranean Cosmos

Λατρεύω τα ankle boots, διότι συνδυάζουν κομψότητα και στιλ. Το σχέδιο που βρήκα στα Geox μπαίνει πανεύκολα στο πόδι, ενώ το ψηλό τακούνι δεν κουράζει καθόλου, καθώς η ανατομική φόρμα της Geox καταφέρνει να διατηρεί το πόδι σου ξεκούραστο όλη μέρα. Τέλεια επιλογή για τα city looks του φθινοπώρου, σε ένα σχέδιο που θα φοράς για πολλές σεζόν ακόμη.

Μποτάκι Μigato, Mediterranean Cosmos

Tο μυστικό για ασύγκριτη άνεση και extra ύψος είναι η φιάπα. Φέτος τη συναντάμε σε πολλά shoe trends, όπως και αυτό το σχέδιο στη Migato, που με εντυπωσίασε. Ένα μποτάκι που δίνει cool style με μία κίνηση, ενώ το φοράς με όλα τα basic ρούχα σου!

Mποτάκι Nak Shoes, Mediterranean Cosmos

Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα στιλάτο ankle boot! Είναι το παπούτσι που κυριολεκτικά μπορείς να φορέσεις παντού. Στο γραφείο, στο ποτό, ακόμη και σε ένα επίσημο κάλεσμα. Κλασική επιλογή, αλλά πάντα στη μόδα, που θα συνδυάσεις στο repeat τώρα αλλά και για… πολλές ακόμη σεζόν!

Μποτάκι Sandy.s, Mediterranean Cosmos

Το λευκό χρώμα φέτος παίζει δυνατά στις μπότες. Αν σου αρέσει το casual style, τότε αυτά τα μποτάκια θα γίνουν τα αγαπημένα σου, εφόσον συνδυάζουν άψογα το color trend με τη χαλαρή αίσθηση που αναζητάς στο ντύσιμό σου. Στα πολύ plus το sock effect, για να τα φοράς εύκολα!

Μποτάκια SneakersTown, Mediterranean Cosmos

Αν σου αρέσει το rebel style και το διαχρονικό design, τότε είσαι τύπος Dr. Martens! Αυτά τα all time classic μποτάκια είναι φτιαγμένα για τα δύσκολα! Το smooth δέρμα, όσο το φοράς, παίρνει το σχήμα του ποδιού, κάνοντας τα μποτάκια πολύ άνετα! Το τέλειο με τα Dr. Martens είναι ότι τα φοράς με όλα τα στιλ και… παντού!

Μπότα The ShoeStore, Μediterranean Cosmos

Μία μαύρη δερμάτινη μπότα, που έχει 24hour style και σταθερό τακούνι, είναι το σχέδιο που όλες ψάχνουμε. Δίνει το casual chic twist που αναζητώ στις εμφανίσεις μου, χωρίς να με κουράζει! Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για τα every day look σου;