Gift list: Τα ωραιότερα δώρα για την Ημέρα της Γυναίκας

Η Ημέρα της Γυναίκας είναι μία ιδιαίτερη περίσταση και μία ευκαιρία να τιμήσουμε τη δύναμή μας! Η μαμά μας, η γιαγιά μας, η αδελφή μας, η κολλητή μας, αλλά κυρίως ο ίδιος μας ο εαυτός, έχει εκείνη την ημέρα την τιμητική του, γι’ αυτό δεν πρέπει να την αφήσουμε να περάσει χωρίς μία special χειρονομία.

Εγώ θέλω πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις να βρίσκω δώρα ξεχωριστά και να μην καταλήγω σε βαρετές επιλογές. Για μία ακόμη φορά, λοιπόν, θα επισκεφτώ το αγαπημένο μου Mediterranean Cosmos, όπου θα βρω περισσότερα από όσα φαντάζομαι ενώ θα απολαύσω ποιοτικό shopping σε έναν πραγματικά μοναδικό χώρο.

Ετοίμασα μία gift list που μπορείς να δεις και να εμπνευστείς, ώστε φέτος να προσφέρεις ένα δώρο με νόημα στις γυναίκες που αγαπάς, που θαυμάζεις ή απλά να επιλέξεις ένα δώρο για εσένα, την Ημέρα της Γυναίκας, γιατί το αξίζεις!

Φόρεμα Lynne Mediterranean Cosmos

Kαιρό ονειρεύομαι ένα κόκκινο φόρεμα, που θα το βάλω στην ντουλάπα μου και θα το έχω για όλες τις εποχές και περιστάσεις, από το γραφείο μέχρι το κάλεσμα σε γάμο. Τώρα, το βρήκα στο κατάστημα της Lynne και η Ημέρα της Γυναίκας είναι η τέλεια αφορμή για να το κάνω δώρο στον εαυτό μου.

Kιμονό mat. fashion Mediterranean Cosmos

‘Ηθελα κάτι ξεχωριστό για τη μαμά μου και το βρήκα στο κατάστημα της mat. fashion. Ένα πανέμορφο κιμονό, με τέλεια γήινα χρώματα που της αρέσουν πολύ και κρόσσια, για να το φοράει με χαλαρό ύφος σχεδόν όλο τον χρόνο. Θα το λατρέψει!

Εσώρουχα ΜED Mediterranean Cosmos

Αυτό το σετ δεν είναι σαν τα άλλα, μόλις διάβασα τι κάνει ενθουσιάστηκα. Καταρχάς, μόλις το είδα στο MED store λάτρεψα το σχέδιό του, αμέσως μετά όμως κατάλαβα ότι, αν εκθέσεις για πολύ λίγα λεπτά το σετ σε φως και μετά το φορέσεις, αυτό κρατάει μία τέλεια λάμψη στο σκοτάδι που σίγουρα θα εντυπωσιάσει! Δεν το σκέφτηκα καθόλου, το πήρα και νομίζω ότι αυτό το δώρο θα το χαρώ σίγουρα!

Ρολόι Οxette Mediterranean Cosmos

To ρολόι είναι ένα βασικό αξεσουάρ που δεν φοράς συχνά, ίσως γιατί δεν έχεις το σωστό. Εγώ βρήκα αυτό που έψαχνα, με ατσάλινο μπρασελέ, ασημί καντράν με υπέροχο διαμαντένιο φινίρισμα, που θα αποτελέσει πλέον το αγαπημένο μου αξεσουάρ. Κομψό, σε διακριτικό μέγεθος με την υπογραφή της Oxette!

Jacket Oysho Mediterranean Cosmos

To πανωφόρι που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει στην ντουλάπα της και, βεβαίως, το τέλειο δώρο για την Ημέρα της Γυναίκας! Καθημερινό, αδιάβροχο και αντιανεμικό, σε τέλειο χρώμα, δοκιμασμένο σε χαμηλές θερμοκρασίες και με UPF +40, εκτός από πολύ στιλάτο είναι και πολύ πρακτικό! Πού; Στο κατάστημα Oysho!

Bραχιόλι Q Jewellery Mediterranean Cosmos

H ανιψιά μου φέτος μπαίνει στην εφηβεία και θέλω να της κάνω δώρο το πρώτο της κόσμημα. Στο κατάστημα Q Jewellery βρήκα ένα πολύ κομψό βραχιόλι, σε κίτρινο και λευκό χρυσό, με τέλειο σχέδιο, που σίγουρα θα την ενθουσιάσει.

Kοστούμι Sfera Mediterranean Cosmos

Ένα κοστούμι είναι κομμάτι-κλειδί για το γραφείο και για πολλές ακόμη περιστάσεις, εφόσον το masculine style είναι πάντα in! Μαύρο κλασικό κοστούμι έχω και τώρα βρήκα το τέλειο κόκκινο στο κατάστημα Sfera! Mε σταυρωτό σακάκι και tailored παντελόνι, θα μου το κάνω δώρο και θα το φορέσω πολύ!

Φόρμα Sugarfree Mediterranean Cosmos

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από την ώρα που μπαίνεις σπίτι μετά τη δουλειά και χαλαρώνεις. Μία φόρμα σε Barbie pink απόχρωση είναι τέλεια για τις cocooning στιγμές στο σπίτι, αλλά και για τις χαλαρές βόλτες το ΣΚ! Αυτό το super soft set της σειράς Exclusive Sugarfree τα έχει όλα και ξέρεις κάτι; Θα φοράω και μόνο του το hoodie με όλα μου τα τζιν!

Μενταγιόν Swarovski Mediterranean Cosmos

Aυτό το μενταγιόν είναι τέλειο για κάθε κοσμηματοθήκη. Το μοτίβο έχει μία σειρά από διάφανες πέτρες, ενώ το σχέδιο της καρδιάς είναι άψογο για ένα 24hour style. Δώρο για σένα ή για όποια αγαπάς, που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά.

Άρωμα Victoria’s Secret Mediterranean Cosmos

Το νέο άρωμα της Victoria’s Secret “Bare” είναι ό,τι έψαχνα για την αγαπημένη μου αδελφή! Περιλαμβάνει eau de parfum 50ml, body lotion και eau de parfum σε travel size! Ένα δώρο με άρωμα αγάπης που θα την κάνει πολύ ευτυχισμένη!

 

Για την  Ημέρα της Γυναίκας κάνε μία επίσκεψη στο Mediterranean Cosmos και ανακάλυψε τα πιο ξεχωριστά δώρα για εσένα και όσους αγαπάς!