Golden Hall: Το διαδικτυακό window shopping είναι το νέο trend των fashionistas

Το shopping είναι ένα βασικό κομμάτι της ζωής μας. Πολύ βασικό. Μας διασκεδάζει, μας φτιάχνει τη διάθεση, αυξάνει την αυτοπεποίθησή μας. Είναι ένα αξεπέραστο και διαχρονικό γυναικείο χόμπι. Βολτάρεις, δοκιμάζεις, χαζεύεις, συζητάς με τη φίλη σου, ξαναδοκιμάζεις, καθρεφτίζεσαι, γελάς, δοκιμάζεις κάτι άλλο, ψωνίζεις. Πίνεις έναν καφέ, τσιμπάς κάτι στα γρήγορα, δοκιμάζεις κάτι ακόμα, περπατάς και, με τις σακούλες ανά χείρας, επιστρέφεις σπίτι σου τρισευτυχισμένη. Πόσο, μα πόσο, μας έχει λείψει αυτή η υπέροχη βόλτα, ε; Προφανώς, επειδή η ψυχική ανάταση που μας δίνουν οι βόλτες, και μάλιστα οι “γυναικείες” βόλτες, είναι απαραίτητη, το νέο trend είναι το διαδικτυακό window shopping, όσο είμαστε κλεισμένες στο σπίτι και όσο τα καταστήματα είναι κλειστά. Ονειρευόμαστε, βολτάρουμε νοητά, τσεκάρουμε, σημειώνουμε τι θα ψωνίσουμε όταν ανοίξουν και ευχόμαστε να ανοίξουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αγαπημένος προορισμός το Golden Hall.

Βάλσαμο στη γυναικεία ψυχή. Και το αγαπημένο  Golden Hall είναι δίπλα μας -για άλλη μια φορά αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο. Μπαίνοντας λοιπόν στο site του, θα βρεις πλέον μία ειδική κατηγορία: το Ηοuse of style, που είναι κυριολεκτικά ο παράδεισός σου. 

Θα μπεις το βράδυ λίγο πριν σε πάρει ο ύπνος. Aργά το απόγευμα συντροφιά με ένα ποτήρι κρασί και το κινητό στο χέρι. Με τον πρωινό καφέ και το laptop ανοιχτό. Click. Zoom. Click. Zoom. Ατελείωτες ηλεκτρονικές βόλτες ανάμεσα σε άπειρα καλλούδια που σου κλείνουν το μάτι. Η wish list γεμίζει, οι επιθυμίες περιμένουν και οι βόλτες συνεχίζονται από κατηγορία σε κατηγορία. Μερικά link προωθούνται στην κολλητή και κάποια άλλα αποθηκεύονται. Στο House of style θα βρεις τα πάντα!

Αθλητικά είδη, προϊόντα για τη γυναίκα, τον άντρα, το παιδί. Τεχνολογία, έπιπλα και είδη σπιτιού. Βιβλία και πάρα πολλά ακόμη, για να περάσεις απλά τέλεια σαν να πήγαινες για ψώνια κανονικά. Μια απίστευτη εμπειρία, σχεδόν ρεαλιστική, που αναβιώνει στο γυναικείο μας μυαλό και μας φτιάχνει τη διάθεση. Σερφάρεις, κλικάρεις, φτιάχνεις τις λίστες με τα ψώνια της νέας σεζόν, ολοκληρώνεις νοητά την γκαρνταρόμπα σου και περιμένεις, εκείνη τη μεγάλη λατρεμένη στιγμή που θα ανοίξουν και πάλι τα εμπορικά και θα μπορέσεις να χαθείς για ώρες στο αγαπημένο Golden Hall, με την υπέροχη αισθητική του.

Φυσικά, επειδή εμείς ήδη έχουμε κάνει τις βόλτες μας στο House of Style, κάναμε ήδη μία λίστα με τα must have, με τα όσα έχουμε προσθέσει στη wish list και τη μοιραζόμαστε μαζί σου. Για να σε βοηθήσουμε στα ψώνια σου, αλλά και να σε καλέσουμε να κάνουμε μαζί μια βόλτα χωρίς να βγούμε από το σπίτι. Εκεί, στους υπέροχους καλογυαλισμένους και γεμάτους καλούδια διαδρόμους του Golden Hall

Αθλητικά Air Max Exosense, Nike, 105.00€, Sneaker Cage, Golden Hall (Πρώτος όροφος)

Πρώτη στάση: βιτρίνα αθλητικά. Τα αθλητικά πλέον είναι τα βασικά μας παπούτσια. Για τη γυμναστική, για τα καθημερινά outfit, για πάντα και παντού. Τα sneakers πρωταγωνιστούν στη μόδα …και click, zoom. Φυσικά, θέλουμε και τον πιο καλό σχεδιασμό για άνεση και στιλ. Το συγκεκριμένο είναι χωρίς ραφές με φουτουριστικό σχεδιασμό και με επενδύσεις που προσφέρουν άνεση. Το μαξιλάρι Nike Air σε συνδυασμό με τη μεσαία σόλα χαρίζουν μια απαλή αίσθηση ελαστικότητας. Ό,τι χρειάζεσαι για όλη την ημέρα θα το βρεις στο κατάστημα Sneaker Cage.

Ανοξείδωτος Θερμός, 22.95 €, Starbucks, Golden Hall ( Iσόγειο)

Πόσο μου λείπουν τα Starbucks του Golden Hall. Εκείνη η πρώτη στάση, αμέσως μετά την είσοδό μου στους διαδρόμους του, πριν ξεκινήσω τη βόλτα μου. Ναι, μπαίνω στο House of Style και αναβιώνω τις αναμνήσεις μου. Daydreaming λέγεται αυτό και μόλις τσέκαρα ένα ανοξείδωτο θερμός με σχέδια και ανοιγόμενο στόμιο που σίγουρα χρειάζομαι. Και θέλω. Και θα το βρω και θα το βρεις στα Starbucks. 

Βασιλικός πολτός, Forte Royal, 34.40€, Φαρμακείο Elina Rapti, Golden Hall  (Ισόγειο)

Στη shopping list μας μπήκαν περισσότερο από ποτέ οι βιταμίνες. Η σημαντικότητα της υγείας και της ευεξίας υπογραμμίστηκε. Πρέπει να προσέχουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας. Πολύ. Βασιλικά. Ο βασιλικός πολτός λοιπόν είναι γνωστός για τη χρήση του για τόνωση και ενέργεια, καθώς και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, μιας και είναι πλούσιος σε βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και ιχνοστοιχεία. Οι ουσίες που περιέχονται σε αυτόν συμβάλλουν στη ρύθμιση του μεταβολισμού και στη βελτίωση της όρεξης, ενώ βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία της καρδιάς. Όλα αυτά σε ένα μόνο κουτάκι. Που θα το βάλεις στην τσάντα σου έπειτα από μια βόλτα στα φαρμακεία ―η νέα μας αγάπη στο shopping. Μην ξεχάσεις να περάσεις μία από το φαρμακείο Elina Rapti.

Πασμίνα, 18.13€, Accessorize, Golden Hall ( Iσόγειο)

Αξεσουάρ για το κρύο. Με υπέροχη αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας. Με στιλ και αισθητική. Για τη βόλτα σου, για το απαραίτητο touch στα outfit σου. Ακόμη κι αν ο καιρός μυρίζει άνοιξη, η πασμίνα χρειάζεται! Διαλέξαμε αυτή, σε καρό σχέδιο, από μαλακό πλεκτό ύφασμα με κρόσσια, που μπορεί να φορεθεί με πολλά διαφορετικά σύνολα από τα Accessorize!

Γυναικείο παντελόνι Ganni, 145.00€, Free shop, Golden Hall ( Πρώτος όροφος)

Χάνεσαι για λίγο μέσα στις αμέτρητες επιλογές. Κλικάρεις, ξανακλικάρεις, επιστρέφεις. Πηγαίνεις πιο δίπλα, πιο κάτω, πιο πάνω…να το! Ένα τέτοιο γυναικείο παντελόνι σε λιλά χρώμα, με τσέπες και λάστιχο στη μέση, φτιαγμένο από ανακυκλωμένο βαμβάκι και πλαστικά μπουκάλια, θα δώσει στο outfit σου μοναδικό στιλ, ενώ μπορείς να το συνδυάσεις με το ίδιο φούτερ που θα βρεις στο Free Shop.

 

Κολάν με κασμίρ, 34.95€, Calzedonia, Golden Hall ( Iσόγειο)

Και ένα κολάν. Σίγουρα. Ένα κολάν από κασμίρ φυσικά, διαφορετικό από όσα ήδη έχεις. Το ονειρεύεσαι με ένα oversized πουλόβερ, με μια φούτερ μπλούζα ή ακόμα και με ένα απλό t-shirt. Πρόσθεσέ το στην γκαρνταρόμπα σου και θα αναβαθμίσεις κάθε απλή εμφάνιση. Η βόλτα σου στα καταστήματα Calzedonia σου άνοιξε κι άλλο την όρεξη. Δεν βλέπεις την ώρα να ανοίξουν τα καταστήματα. 

Σκεύος ψωμιού, Εmile Henry, 75.00€, Παρουσίαση, Golden Hall ( Iσόγειο)

Σαφώς και δεν παραλείπουμε ποτέ σε μια βόλτα τα είδη για το σπίτι ―γυναίκες είμαστε. Οι λεπτομέρειες και η αισθητική στα πάντα αναβαθμίζουν τη ζωή μας. Ναι, ένα σκεύος ψωμιού, δεν έχεις. Αυτό! Click, zoom. Σκεύος ψωμιού κατασκευαμένο από HR® ceramic High Resistance υλικό, φιλικό προς το περιβάλλον. Έχει κομψό σχεδιασμό και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, καθώς είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές. Η διαδικτυακή βόλτα σου στο κατάστημα Παρουσίαση μόλις σου υπενθύμισε πως το στιλ πρέπει να υπάρχει και στην κουζίνα σου. 

Μαύρο αρωματικό κερί Classic Oak Fire, 26.00€, Waks, Golden Hall ( Πρώτος Όροφος)

Καθώς ανεβαίνεις στον πρώτο όροφο του Golden Hall, οι μυρωδιές σε συνεπαίρνουν. Στο κατάστημα Waks πάντα βρίσκεις υπέροχα κεριά. Μπαίνεις στο House of Style, κάνεις “κλικ” στα Waks και χαζεύεις τις επιλογές σου. Γρασίδι, πορτοκαλιά, σύκο. Αυτή τη φορά, τι λες να δώσεις στο χώρο σου μια ζεστή μυρωδιά ξύλου με το αρωματικό κερί Oak Fire από την classic σειρά της Waks;

Παντελόνα , 90€, Μagnolia Grace Boutique, Golden Hall ( Πρώτος Όροφος)

Δεν βλέπεις την ώρα να ανοίξουν τα καταστήματα. Δεν βλέπεις την ώρα να αποκτήσεις αυτήν την παντελόνα. Βοho, με σχήματα ρόμβων σε γήινες αποχρώσεις ―ένα κομμάτι που θα φοράς παντού! Και θα σου πηγαίνει πολύ. Στη Magnolia Grace Boutique θα βρεις τα πιο ωραία τέτοιου τύπου παντελόνια. Το είδες στο House of Style εκείνο το βράδυ, αλλά αυτό σε κέρδισε. 

Jacket, 69.95€, Adidas, Golden Hall ( Iσόγειο)

Έρωτας με την πρώτη ματιά. Jacket κατασκευασμένο από ύφασμα Primeblue υψηλών επιδόσεων, από ανακυκλωμένο υλικό. Περιέχει πλαστικά 50% Parley Ocean Plastic, που έχουν συλλεχθεί από παραλίες και παράκτιες κοινότητες. Ιδανικό για εσένα αλλά και τέλειο δώρο στον αγαπημένο σου, από το κατάστημά Adidas.

Κοντεύει αργά. Πολύ αργά. Ξεχάστηκες. Η βόλτα σου στο House of Style έχει γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια. Και δική μας. Και όλων των fashionistas. Ξεφεύγεις. Αποδράς από την καθημερινότητα και βολτάρεις σε έναν κόσμο γεμάτο αισθητική, αγαπημένες συνήθειες, επιθυμίες και μόδα. Τι καλύτερο; 

Με την ευχή να ανοίξουν γρήγορα τα καταστήματα 😉