Gucci: Ο οίκος θα κάνει το επόμενο show σε ένα χώρο έκπληξη στο Λονδίνο!

Σε λίγες εβδομάδες o Sabato De Sarno, θα μας παρουσιάσει την πρώτη Cruise συλλογή του για το οίκο Gucci. Ο οίκος θα κάνει το show στο Λονδίνο στις 13 Μαίου και το Location που επιλέχθηκε είναι ανατρεπτικό! Η γκαλερί Tate Modern θα είναι ο χώρος που θα φιλοξενήσει το event!

REUTERS/Claudia Greco/File Photo

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tate (@tate)

“Η Tate Modern στέκεται ως κόμβος δημιουργικότητας και διαλόγου, όπου διαφορετικές προοπτικές συγκλίνουν για να πυροδοτήσουν ουσιαστικές συζητήσεις και να προωθήσουν τις πολιτιστικές ανταλλαγές”, ανέφερε η Gucci σε ανακοίνωσή της. “Εδώ, η αλληλεπίδραση της τέχνης και της αρχιτεκτονικής δημιουργεί ένα περιβάλλον που εμπνέει την καινοτομία και προκαλεί τα όρια, όπως και η ίδια η πόλη. Εμπνευσμένος από πολλαπλά ταξίδια στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του χρόνου, όπου βυθίστηκε στις διαφορετικές κουλτούρες της πόλης, ο Sabato De Sarno επιδιώκει να συλλάβει την ουσία του πνεύματος του Λονδίνου – μια συνάντηση ιδεών, στυλ και προσωπικοτήτων, που ορίζεται από αντιθέσεις που πυροδοτούν τη δημιουργικότητα”.

Ο οίκος Gucci συνδέεται βαθιά με το Λονδίνο, καθώς η ιστορία της μάρκας συνδέεται με τον ιδρυτή Guccio Gucci, ο οποίος το 1897 ήταν αχθοφόρος αποσκευών και ασανσέρ στο ξενοδοχείο The Savoy του Λονδίνου. Παρατηρώντας τις αποσκευές των επισκεπτών, εμπνεύστηκε να ξεκινήσει να δημιουργεί τη δική του σειρά πολυτελών βαλιτσών και τσαντών, ιδρύοντας τον ομώνυμο οίκο του στη Φλωρεντία το 1921 και στήνοντας το πρώτο κατάστημα Gucci στη Via della Vigna Nuova της ιταλικής πόλης.

REUTERS/Claudia Greco/File Photo

Παράληλα ο οίκος θα υποστηρίξει την έκθεση “Electric Dreams” στην Tate Modern, η οποία εγκαινιάζεται αυτό το φθινόπωρο. O oίκος Gucci όσο ήταν creative director ο Alessandro Michele είχε επιλέξει μοναδικές τοποθεσίες για τις Cruise συλλογές: Arles στηνΓαλλία, στον ιστορικό χώρο Alyscamps στην Ιταλία που χαρακτηρίστηκε ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, το Dia Art Foundation της Νέας Υόρκης, στην γκαλερί Palatina του Palazzo Pitti στη Φλωρεντία, αλλά και σε χώρο του Μουσείου του Καπιτωλίου στη Ρώμη.Η Gucci δεσμεύτηκε να διαλέγει εμβληματικούς χώρους για τις Cruise συλλογές της και τώρα κάνει σίγουρα μία υπέροχη επιλογή με την Τate Modern!

 

Read More

And More