Gucci: Σχεδίασε «έξυπνο δαχτυλίδι» που ελέγχει την υγεία σου

Το νέο δαχτυλίδι του οίκου Gucci, ενώνει  τη μόδα με την υγείας και την ευεξία. O οίκος μόδας ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την εταιρεία Ōura, όπου μαζί σχεδίασαν ένα «έξυπνο δαχτυλίδι» για να παρέχει στους πελάτες τους εξατομικευμένα δεδομένα υγεία.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci

Το δαχτυλίδι Gucci x Ōura, το οποίο έχει σχεδιαστεί με το εμβληματικό λογότυπο G της Gucci,  έχει ένα σύστημα προηγμένης τεχνολογίας και διαθέτει αισθητήρες ερευνητικής ποιότητας, που μπορούν να διαβάζουν διάφορα ζωτικά στοιχεία του σώματος και στη συνέχεια να διανέμουν εξατομικευμένες μετρήσεις υγείας.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci

Τα δεδομένα που συλλέγονται από το δαχτυλίδι Gucci x Ōura κυμαίνονται από τους καρδιακούς και αναπνευστικούς ρυθμούς, έως τη θερμοκρασία, προκειμένου να στοχεύσουν τις πιθανές επιπτώσεις του στρες ή της ασθένειας στο σώμα. Το δαχτυλίδι περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία ανάλυσης ύπνου, που παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου με βάση τα ζωτικά στοιχεία και το χρόνο που αφιερώνεται σε κάθε στάδιο του ύπνου. Καθημερινά, οι εξατομικευμένες μετρήσεις μεταφράζονται και συνοψίζονται σε διαφορετικές βαθμολογίες μαζί με πληροφορίες που συμβουλεύουν τους χρήστες για το πώς να βελτιστοποιήσουν την υγεία τους — όλες τις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω της εφαρμογής Ōura.

 

Μοναδικό!

Read More

And More