Gwyneth Paltrow: Θα λάβει βραβείο στα φετινά CFDA Awards – αλλά ποιο;

Τα φετινά CFDA Awards θα γίνουν 6 Νοεμβρίου στην Νέα Υόρκη και το λαμπερό event θα πραγματοποιηθεί στο Αμερικάνικο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας! Το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA Fashion Awards) αποκάλυψε ότι η Gwyneth Paltrow θα παραλάβει το Βραβείο Καινοτομίας για το brand Goop, που θα απονεμηθεί από το Amazon Fashion. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που απονέμεται αυτό το βραβείο, πέρσι είχε τιμηθεί η Kim Kardashian για το brand, Τhe Skims.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

H εταιρεία: Goop lifestyle σύμφωνα με το συμβούλιο είναι: «Oραματιστής, πρωτοπόρος στην τεχνολογία και καινοτομία στο branding, το μάρκετινγκ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη δέσμευση πελατών, την απόδοση και την ανάπτυξη προϊόντων, που συμβάλλουν στη διαμόρφωση του τρόπου με τον οποίο οι πελάτες ψωνίζουν σήμερα», έτσι κέρδισε την διάκριση!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη goop (@goop)

H εταιρεία είναι ήδη στο χώρο 15 χρόνια και περιλαμβάνει κορυφαία προϊόντα, συμβουλές στους τομείς της ομορφιάς, της ευεξίας, της μόδας και των τροφίμων!

Αποκαλύπτοντας το βραβείο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της CFDA, Steven Kolb, δήλωσε στο WWD για την Paltrow ότι: «έχει φέρει μια νέα διάσταση στη βιομηχανία του τρόπου ζωής, κάνοντας λόγο για όραμα και καινοτομία στο λιανικό εμπόριο»

Κεντρική φωτογραφία: Splash

Read More

And More