H Chanel ντύνει το μοντέλα γοτθικές πριγκίπισσες σε ένα αναγεννησιακό show!

H νέα συλλογή Métiers d’art 2020/21 της Chanel έχει τίτλο: Le Château des Damesκαι αποτελεί μία ωδή στην αναγεννησιακή γυναίκα! Η Virginie Viard επέλεξε ένα ξεχωριστό μέρος για να την παρουσιάσει.

 Το Château de Chenonceau είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα της Αναγέννησης που βρίσκεται στο Loire Valley, στη Γαλλία, επίσης γνωστό ως “Château des Dames”. Αυτό το εξαιρετικό μέρος που έγινε σκηνικό στη συλλογή που φαντάστηκε η Virginie Viard.

Μοναδικός καλεσμένος στο show ήταν η Κristen Stewart. Η πρέσβειρα του οίκου Kristen Stewart, η οποία θα είναι και η μούσα της διαφημιστικής καμπάνιας της συλλογής, φωτογραφήθηκε από τον Juergen Teller στο “Château des Dames” κατά τη διάρκεια του show – ήταν η μοναδική VIP καλεσμένη που παρευρέθηκε μαζί με 300 άτομα από το συνεργείο.Eπέλεξε ένα μαύρο κοτλέ παντελόνι από τη Ready-to-Wear συλλογή Fall-Winter 2020/21, μαύρο μάλλινο πουλόβερ από τη συλλογή “Paris 31-Rue Cambon” 2019/20 Metiers d’art και παπούτσια του οίκου.Τα κοσμήματα ολοκλήρωσαν μοναδικά την εμφάνισή της, ντυπωσιακό κολιέ, που συνθέθηκε από το 18k Panache σε λευκόχρυσο, 980 διαμάντια 24 καρατίων, στρογγυλό διαμάντι 2 καρατίων και 268 πέρλες Akoya, έδωσε την απαραίτητη λάμψη στο μονόχρωμο παριζιάνικο σύνολο της.

Το show ξεκίνησε και τα μοντέλα εμφανίστηκαν ντυμένα σαν γοτθικές πριγκίπισσες!

Τα κλασικά tweed του οίκου ενώθηκαν με στοιχεία που έχουν οι ιππότες, καποτινέ σακάκια, κολάν και print που φέρνουν στο μυαλό σταυροφορίες, ενώ το τούλι και το layering των κοσμημάτων έφεραν αέρα πολυτέλειας στην συλλογή.

Κάπες, βολάν, γάντια, μπλούζες που φορούσαν οι καλλιτέχνες της εποχής αλλά και μπότες που θυμίζουν τον Ντ’ Αρτανιάν κυριαρχούν στην collection που ολοκληρώνεται με μερικά σύγχρονα κομμάτια, όπως φόρμες και denim!

Δες το εντυπωσιακό show :

Read More

And More