H Chanel συνεργάζεται με την ταινία «Annette» στο φετινό Φεστιβάλ Καννών

Η CHANEL με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με την ταινία “Annette” του Leos Carax, που επιλέχθηκε για τον διαγωνισμό και τα εγκαίνια του 74ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κάννες, και θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία στις 7 Ιουλίου.

 Αυτή η συνεργασία αποτελεί μέρος της δέσμευσης της CHANEL να συνοδεύσει και να υποστηρίξει την κινηματογραφική δημιουργία και, στην περίπτωση αυτή, έναν από τους σπανιότερους και ταλαντούχους Γάλλους σκηνοθέτες, ο οποίος επιστρέφει με αυτήν την ταινία.

 Αυτό το μαγευτικό μιούζικαλ αφηγείται την έντονη ιστορία αγάπης ενός διακεκριμένου κωμικού και μιας τραγουδίστριας σοπράνο όπερας, που γεννά ένα μικρό κορίτσι. Μια ισχυρή και ποιητική ταινία, που αποκαλύπτει τη δημιουργική ιδιοφυΐα του σκηνοθέτη. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο απέναντι από τον Adam Driver, η Marion Cotillard,  πρέσβειρα της Chanel και πρόσωπο του αρώματος Νο 5 της CHANEL, παίζει αυτή την σπουδαία τραγουδιστρια που φοράει ρούχα από την CHANEL και κοσμήματα από την CHANEL Joaillerie, και συγκεκριμένα ένα υπέροχο φόρεμα σε λευκή ταφέτα με ροζ και άσπρα φτερά από τον Maison d’art Lemarié, επιλεγμένο από τη συλλογή Haute Couture Fall-Winter 2019/20.

Read More

And More