H Cindy Crawford είναι το πρόσωπο της ΜCM

Το super model Cindy Crawford πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια της MCM!Μέσα από το concept της καμπάνιας γίνεται και η αποκάλυψη ενός φρέσκου και πρωτότυπου λογότυπου της μάρκας που  φέρνει έναν αέρα νεανικής ωριμότητας σε συνδυασμό πάντα  με την αδιαπραγμάτευτη δεξιοτεχνία του οίκου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MCM (@mcmworldwide)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το διάσημο μοντέλο συνεργάζεται με τον γερμανικό οίκο πολυτελείας. Το 1996 η Crawford είχε ποζάρει ξανά για την MCM. Τώρα θρυλικό supermodel ποζάρει με φόντο τις πιο εμβληματικές τσάντες της MCM σε τόνους καραμέλας και  αποπνέει μια διαχρονική γοητεία. Ο φακός του Juergen Teller, του φωτογράφου της καμπάνιας, συνδυάζει άψογα το παρόν της MCM με το παρελθόν της, παραπέμποντας διακριτικά στην καμπάνια του 1996, στην οποία εμφανιζόταν και η Cindy, με φακό του αείμνηστου και διάσημου Herb Ritts.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MCM (@mcmworldwide)

Ο Fabien Baron, ο οραματιστής δημιουργικός διευθυντής αυτής της καμπάνιας, εξέφρασε: “Το να δουλεύεις μαζί της [Crawford] είναι να δουλεύεις με έναν αληθινό επαγγελματία και εκτιμώ την επιμονή και τη γνώση που φέρνει σε οποιοδήποτε έργο. Δεύτερον, ο Juergen Teller είναι ένας αληθινός καλλιτέχνης που φέρνει Αναμφισβήτητα μοναδική και διαβόητη προοπτική για το έργο του. Μαζί καταφέραμε να δημιουργήσουμε εικόνες που θα σηματοδοτήσουν την έναρξη μιας νέας εποχής για το MCM.”

 

 

 

Read More

And More