H Mαρίνα Βερνίκου και η φιλανθρωπική οργάνωση CREAID παρουσιάζουν την εντυπωσιακή έκθεση «Memorabilia»

Η Μαρίνα Βερνίκου και η οργανωτική ομάδα της φιλανθρωπικής οργάνωσης CREAID σας παρουσιάζουν την έκθεση με θέμα Memorabilia που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη 5 Απριλίου.


Η έκθεση αποτελείτε από συλλεκτικά αντικείμενα που δώρισαν από τη προσωπική συλλογή τους αθλητές Ολυμπιονίκες , ηθοποιοί καλλιτέχνες, celebrities από όλο τον κόσμο.

 


Μεταξύ άλλων έχουν συλλεχθεί αντικείμενα από τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Στέφανο Τσιτσιπά, Μαρία Σάκκαρη ,Prince , David Beckham, Naomi Campbell, Fernando Alonso, Rafael Nadal, Lionel Messi, Jennifer Lopez, Maria Kallas, Ανδρέας Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Sofia Vergara, Nichole Swerzinger, Kasparov, Πάπας Φραγκίσκος,  Άννα Βίσση , Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Σάκη Ρουβά , Μιχάλη Χατζηγιάννη κ.α.

 


Η δημοπρασία των εν λόγω αντικειμένων θα διεξαχθεί αποκλειστικά ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα της CREAID www.creaid.com την 5η Απριλίου 2023 και θα διαρκέσει έως τις 15 Απριλίου.


Τα έσοδά θα διατεθούν για τo Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» για την στήριξη των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και των οικογενειών τους.


* Η  CREAID είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε από τη Μαρίνα Βερνίκου με σκοπό την παροχή κοινωνικού έργου και τη βοήθεια στον συνάνθρωπο μέσω δημιουργημάτων έργων τέχνης.



Read More

And More