H ανακοίνωση της Chanel για το επόμενο μεγάλο fashion show

O οίκος Chanel, πέρα από τις καθιερωμένες συλλογές που παρουσιάζουν κάθε χρόνο όλοι, κάνει ένα μαγευτικό show αφιερωμένο στην Métiers d’art συλλογή της CHANEL.

Είναι μία συλλογή που δημιουργείται αποκλειστικά για να  γιορτάζει την τεχνογνωσία των Maisons d’ art και των εργοστασίων μόδας που κατασκευάζουν και απογειώνουν τις δημιουργίες του οίκου.

Μέσα από της δημιουργίες της συλλογής αποθεώνονται οι δεξιότητες της παράδοσης και όλοι όσοι συμβάλουν στο έργο της Chanel: οι δεξιοτέχνες κεντητές από τα Studios , οι μοναδικοί τεχνίτες φτερών, οι εντυπωσιακοί κοσμηματοποιοί, οι δημιουργοί πιετών, οι υποδηματοποιοί, οι κατασκευαστές καπέλων -γαντιών και όλοι οι τεχνίτες και δημιουργοί που συμβάλουν για να κατασκευαστεί ένα εξαιρετικό Chanel κομμάτι.

.

Την τελευταία συλλογή Μetiers d’ art την απολαύσαμε σε ένα μεσαιωνικό κάστρο έξω από το Παρίσι, ενώ τώρα ο οίκος ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει την επόμενη συλλογή Métiers d’art 2021/22, με ένα show που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021. Δεν ξέρουμε περισσότερα αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι για μία ακόμη φορά εντυπωσιακό!

Με την  Métiers d’art συλλογή  η Chanel διατηρεί  την πρωτότυπη καλλιτεχνική κληρονομιάς της η οποία συμβάλλει στην επιρροή της γαλλικής μόδας σε όλο τον κόσμο.

Φωτογραφίες @chanelofficial

Read More

And More