H Ελληνίδα Pelagia Kolotouros στον οίκο Lacoste

H Ελληνίδα Pelagia Kolotouros αναλαμβάνει τον οίκο Lacoste. H Lacoste έγραψε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που ανακοινώνουμε, ότι η Pelagia θα είναι η νέα μας Creative Design Director. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει για τον Κροκόδειλο».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lacoste (@lacoste)

H Pelagia Kolotouros αρχικά δούλεψε στον Calvin Klein μετά στην Yeezy,  αργότερα στην North Face και τέλος στην Adidas όπου είχε και την επιμέλεια των συλλογών με την Ivy Park και τον Pharrell Williams.

Η σχεδιάστρια επιβεβαίωσε την νέα συνεργασία ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του René Lacoste, γράφοντας: «Αισθάνομαι ευγνώμων που θα είμαι μέρος του νέου αυτού κεφαλαίου της Lacoste. “Όταν κοιτάζω πίσω, συνειδητοποιώ ότι όλα όσα έχω πετύχει βασίστηκαν σε ενεργή συνεργασία και φιλικές συμφωνίες”, René Lacoste».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pelagia kolotouros 🐊🎾 (@pelagia.kolotouros)

Μία νέα εποχή ξεκινά για την Lacoste. Μετά την αποχώρηση της Louise Trotter από την θέση της creative director, ο οίκος ανακοίνωσε ότι θα περάσει σε ένα εντελώς νέο μοτίβο, με μια ομάδα σχεδιαστών, οι οποίοι θα συνεργάζονται μεταξύ τους δημιουργικά για τις επί μέρους συλλογές.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pelagia kolotouros 🐊🎾 (@pelagia.kolotouros)

Η Pelagia Kolotouros θα έχει το ρόλο του συντονισμού όλων αυτών. Αυτή είναι η νέα τάση με ομάδες σχεδιαστών να δουλεύουν για μεγάλα brand όπως: Adidas και Yeezy και η Lacoste θα κάνει το ίδιο!

 

 

 

.

Read More

And More