H Ηλιάνα Παπαγεωργίου διάλεξε το bikini που κολακεύει σχεδόν κάθε σωματότυπο

Οι βουτιές έχουν ξεκινήσει και οι αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς επίσης, το καλοκαίρι έρχεται για τα καλά και τα μαγιό θα ξαναμπούν στην ζωή μας για μία ακόμη σεζόν! Bikini ή ολόσωμο, η κάθε μία έχει το δικό της αγαπημένο και με τα trends της κάθε σεζόν επιλέγουμε αυτό που μας ταιριάζει απόλυτα!

Η Hλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται να έχει ήδη βρει το αγαπημένο της και μας το δείχνει με μία φωτογραφία της στο Instagram.

To διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια, επιλέγει να φορέσει ένα bikini σε neon απόχρωση με crop top από την από την Crinkle Collection της Calzedonia. Το σχέδιο αυτό έχει το όνομα Bikini Miami και είναι από τα πιο δημοφιλή της φετινής συλλογής.

Εκτός από πολύ στιλάτο το συγκεκριμένο μαγιό έχει τέτοιο σχέδιο που κολακεύει τους περισσότερους σωματότυπους, αφού το top του είναι για όλα τα μεγέθη, ενώ το σλιπ με τα ψηλόμεσο σχέδιο του ταιριάζει πολύ σε λεπτές αλλά και σε σιλουέτες με καμπύλες. Η Ηλιάνα διάλεξε το τέλειο bikini για την παραλία και μάλιστα με την υπογραφή του αγαπημένου μας ιταλικού brand.

Read More

And More