H νέα καμπάνια των Dolce & Cabbana στην Σικελία

H λατρεία που έχουν οι Dolce & Cabbana στην  Σικελία είναι γνωστή εδώ και πολλές δεκαετίες. Αυτή η διαχρονική σχέση του brand με την ιταλική παράδοση έχει δώσει χαρακτήρα και signature αίσθηση στις δημιουργίες του, κάνοντας το ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Η φετινή συλλογή φωτογραφήθηκε από τον διάσημο φωτογράφος Juergen Teller ο οποίος μέσα από τις εικόνες που τράβηξε, καταγράφει ένα πολύχρωμο σύνολο στην τοποθεσία  Gela της Σικελίας.

Τα στιλ του φθινοπώρου περιλαμβάνει graffiti από χρώματα neon, animal prints,  μεταλλικές αποχρώσεις και φορέματα bodycon. Από τα αξεσουάρ ξεχωρίζουν οι διακοσμημένες τσάντες και τα εντυπωσιακά κομψά γυαλιά.

 «Ένα ταξίδι στον άγνωστο, αποσυγχρονισμένο από κανονικές συμβάσεις, διαχρονικούς χώρους που κατοικούνται από αγόρια και κορίτσια, τα οποία, μέσα από ένα μοναδικό στυλ, επιβεβαιώνουν την ταυτότητά τους με αποφασιστικότητα και χαρακτήρα. Παρελθόν και μέλλον συναντιόνται σε μία πανηγυρική παράδοση,  μέσα από την ιστορία μιας περιοχής και με ένα μοναδικό ένστικτο καινοτομίας. Αυτή είναι η διαχρονική ουσία του DNA των Dolce & Gabbana που σήμερα παίρνει ξανά μορφή, που ερμηνεύεται εκ νέου από το όραμα του Juergen Teller » δήλωσε το brand για αυτή την νέα συνεργασία και την πραγματικά πολύ όμορφη δουλειά.

Read More

And More