H νέα συλλογή γυαλιών της Polaroid είναι απόλυτα cool

Η συλλογή «COOL» παρουσιάζει στιλάτα και μοντέρνα γυαλιά ηλίου και οράσεως για άνδρες και γυναίκες, από ελαφρύ πολύκαρβονικό υλικό και μέταλλο, που υπογραμμίζονται από παιχνιδιάρικα χρώματα στους σκελετούς και τους φακούς, καθώς και τις λεπτομέρειες ουράνιου τόξου, που δίνουν έναν απροσδόκητο τόνο.              

 

Γυναικεία τετραγωνισμένα και σύγχρονα γυαλιά ηλίου από πολυκαρβονικό υλικό με έντονη μετώπη και εκλεπτυσμένους βραχίονες με μεταλλικό περίγραμμα και λεπτομέρεια Rainbow στα ακροβραχιόνια.

 

Ζωηρή χρωματική παλέτα: διαφανές πορτοκαλί με γκρι φακούς, διαφανές καφέ με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μπορντό με γκρι φακούς, γκρι με γκρι φακούς, μοβ με γκρι φακούς, λουλακί με μπλε φακούς, ταρταρούγα με καφέ φακούς, διαφανές Unisex στενά ορθογώνια γυαλιά ηλίου από πολυκαρβονικό υλικό με έντονη μετώπη και εκλεπτυσμένους βραχίονες με μεταλλικό περίγραμμα και λεπτομέρεια Rainbow στα ακροβραχιόνια.

Ζωντανή χρωματική παλέτα: διαφανές γαλάζιο με γκρι φακούς, μπορντό με ροζ φακούς, ταρταρούγα με καφέ φακούς, διαφανές καφέ με καφέ ντεγκραντέ φακούς, διαφανές με γκρι φακούς, διαφανές γκρι με γκρι φακούς. Γυναικεία μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου cat-eye από πολυκαρβονικό υλικό, με συνδυασμό γυαλιστερού και ματ φινιρίσματος στη μετώπη, που τονίζεται από διακριτικά στα ακροβραχιόνια, πολυτελή διακοσμητικά, ενώ η λεπτομέρεια Rainbow φαίνεται. Νεανική χρωματική παλέτα: Ταρταρούγα με καφέ φακούς, μαύρο με γκρι φακούς, διαφανές κίτρινο με γκρι φακούς, διαφανές γαλάζιο με γκρι φακούς, διαφανές φούξια με γκρι φακούς, διαφανές κοραλί με γκρι φακούς.

 

Unisex στρογγυλά γυαλιά ηλίου από ελαφρύ μέταλλο με τη λεπτομέρεια Rainbow να κοσμεί διακριτικά τα ακροβραχιόνια. Διακριτική χρωματική παλέτα: ροζ με ροζ φακούς, γαλάζιο με γκρι φακούς, μαύρο με γκρι φακούς, χρυσό με πράσινου φακούς, μπεζ με καφέ φακούς, λουλακί με μπλε φακούς, μαυρισμένο ασημί με γκρι φακούς.

Essential

Unisex τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου από ασετάτ, με μεταλλικές λεπτομέρειες στη μετώπη και με τον μεταλλικά πυρήνα των βραχιόνων να φαίνεται διακριτικά στο εσωτερικό τους. Κλασική χρωματική παλέτα: Ταρταρούγα με καφέ φακούς, μαύρο με γκρι φακούς, γαλάζιο περλέ ντεγκραντέ με γκρι φακούς.

ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Η συλλογή γυαλιών Polaroid Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 εξακολουθεί να προσφέρει μια Βιώσιμη Επιλογή σε πολλά μοντέλα, και παιδιά γυαλιών οράσεως και ηλίο για ενήλικες. Αυτή η βιώσιμη συλλογή, που σέβεται τη φύση, είναι κατασκευασμένη από ειδικά επιλεγμένα υλικά:

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ

Ένα πλαστικό βιολογικής προέλευσης, αποτελούμενο σε ποσοστό άνω του 40% από ανανεώσιμους πόρους, όπως το καστορέλαιο, μια πρώτη ύλη υπεύθυνης γεωργίας.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΣΕΤΑΤ

 Ένα ιδιαίτερο υλικό που παράγεται από κυτταρίνη και συγκεκριμένα από βαμβάκι.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟ

Τα βιώσιμα μοντέλα της Polaroid είναι κατασκευασμένα από επαναχρησιμοποιήσιμα  μέταλλα, γιατί ακόμα και τα απορρίμματα αξίζουν μια δεύτερη ζωή. Επιπλέον, διατίθενται σε ειδική ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ από ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ.

Ανδρικά γυαλιά ηλίου επίπεδου σχεδιασμού, κατασκευασμένα από TRITAN RENEW®, ένα ειδικό πλαστικό χωρίς BPA και με περιεκτικότητα έως και 50% σε ανακυκλωμένα υλικά: μια επαναστατική λύση που μεταμορφώνει τα αναλώσιμα υλικά σε ανθεκτικό, ασφαλές πλαστικό.

Διακριτική χρωματική παλέτα: διαφανές καφέ με μπλε φακούς, μαύρο με γκρι φακούς, καφέ ταρταρούγα με πράσινους φακούς, διαφανές γκρι με χάλκινους Φακούς.

Γυναικεία γυαλιά ηλίου σε εξαγωνικό σχήμα, κατασκευασμένα από TRITAN RENEW®, ένα ειδικό πλαστικό χωρίς BPA και με περιεκτικότητα έως και 50% σε ανακυκλωμένα υλικά: μια επαναστατική λύση που μεταμορφώνει τα αναλώσιμα υλικά σε ανθεκτικό, ασφαλές πλαστικό.

Διακριτική χρωματική παλέτα: γαλακτερό βιολετί με λιλά βραχίονες και γκρι φακούς, μαύρο με γκρι φακούς, καφέ με καφέ φακούς, γαλακτερό λευκό με γαλακτερούς καφέ βραχίονες και καφέ φακούς.

Active Sp

Η συλλογή ACTIVE SPORT προτείνει καινούργια, χρωματιστά, unisex μοντέλα τα οποία συμπληρώνουν ιδανικά κάθε athleisure εμφάνιση, συνδυάζοντας απόλυτη άνεση και κορυφαία ποιότητα όρασης, χάρη στους πολωτικούς φακούς που είναι ιδανικοί για άθληση σε εξωτερικούς χώρους.

Σχεδιασμένα για τους λάτρεις των σπορ, αυτά τα γυαλιά ηλίου με το ορθογώνιο σχήμα, διαθέτουν μετώπη με χρωματικές αντιθέσεις, ενώ οι ελαστικοί βραχίονες χαρίζουν μέγιστη άνεση, καθιστώντας το μοντέλο ιδανικά αξεσουάρ για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.

Χρωματική παλέτα: γκρι ματ/πράσινο με πράσινους πολωτικούς φακούς πολλαπλών επιστρώσεων, μαύρο ματ/γαλάζιο με γκρι πολωτικούς φακούς, μαύρο ματ/γκρι με γκρι πολωτικούς φακούς, μπλε ματ/γκρι με μπλε καθρεπτέ πολωτικούς φακούς.

Σχεδιασμένα για τους λάτρεις των σπορ, αυτά τα γυαλιά ηλίου με το ορθογώνιο πολυκαρβονικό σχήμα αποτελούν το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε δραστηριότητα εκτός των τειχών: η ελαστική επίστρωση στο εσωτερικό των βραχιόνων τους χαρίζει εξαιρετική άνεση.

Χρωματική παλέτα: πορτοκαλί ματ με κόκκινους πολωτικούς φακούς πολλαπλών επιστρώσεων, μαύρο ματ με γκρι πολωτικούς φακούς, διαφανές λουλακί ματ με μπλε πολωτικούς φακούς, διαφανές γκρι ματ με πράσινους πολωτικούς φακούς πολλαπλών επιστρώσεων, κίτρινο ματ με μπλε καθρεπτέ πολωτικούς φακούς.

Σχεδιασμένα για τους λάτρεις των σπορ, αυτά τα γυαλιά ηλίου με σχεδιασμό μάσκας αποτελούν το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε θαλάσσιο σπορ χάρη στο σχήμα τους που επιπλέει, ενώ η ελαστική επίστρωση στο εσωτερικό των βραχιόνων τους χαρίζει εξαιρετική άνεση. Χρωματική παλέτα: γκρι ματ/πράσινο με πράσινους πολωτικούς φακούς πολλαπλών επιστρώσεων.

 

 

           

Read More

And More