Hop Bag: H νέα τσάντα της Bottega Veneta θα γίνει η αγαπημένη των celebrities

Eμπνευσμένη από το σχήμα μιας τσάντας hobo που δημιούργησε ο οίκος το 2002, η Hop είναι μια μαλακή και άνετη εκδοχή  που είναι φτιαγμένη για να εκτιμάται από όλες τις… γωνίες. Ένα νεύμα στο πλούσιο αρχειακό παρελθόν του οίκου, η Hop συμβολίζει και γιορτάζει την καινοτομία και τη διαχρονική τέχνη.

 

Το Hop είναι ένα απρόσκοπτο πυραμιδοειδές σχήμα κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου στο χέρι. Η τεχνική 3D Intreccio εκτελείται από έναν ειδικό τεχνίτη κατά τη διάρκεια δύο ημερών.

Με επένδυση από δέρμα υψηλής ποιότης  και μία εσωτερική τσέπη με φερμουάρ, το κλείσιμο της τσάντας  ασφαλίζει με μία ιδιαίτερη μαγνητική λεπτομέρεια από ορείχαλκο Muse.

Σχεδιασμένη για να την κρατάς  με πολλούς τρόπους,  η Hop είανι ευέλικτη στη χρήση και έχει διαχρονική αξία, μπορεί να κρατηθεί απο γενιά σε γενιά. Το Hop υπογραμμίζει με το ύφος της την ξεχωριστή ιστορία της Bottega Veneta και επισφραγίζει την  αιώνια δέσμευση του οίκου για τη συνάντηση της εξαιρετικής χειροτεχνίας και του διαχρονικού σχεδιασμού.

 

Διατίθεται σε δύο μεγέθη, Small και Large, σε μαύρο, Oyster (λιλά), Fondant (σκούρο καφέ), Camomille (ανοιχτό κίτρινο), Siren (φωτεινό πετρόλ) και λευκό.

Read More

And More