J2US: Η Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή μαζί στην σκηνή για πρώτη φορά- Τι φόρεσαν

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής και τραγούδησαν μαζί στο J2US! Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στον μεγάλο τελικό την απόλυτη Ελληνίδα σταρ σε μια βραδιά που θα συζητιέται για πολύ καιρό, καθώς έγινε αυτό που όλοι περιμέναμε.

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή έβαλαν «φωτιά» στο stage, ερμηνεύοντας η μια τραγούδια της άλλης, όπως τα «Ανάβεις Φωτιές» και «Δε Με Αγαπάς», αλλά και κάνοντας ντουέτα σε διαχρονικές επιτυχίες τους, όπως τα «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη», «Στα ‘Δωσα Όλα» και «Αντίστροφη Μέτρηση». Στο τέλος, αντάλλαξαν και ένα πεταχτό φιλί στο στόμα!

Oι δύο ερμηνεύτριες για την ξεχωριστή αυτή εμφάνιση επέλεξαν λαμπερά look και έκλεψαν τα βλέμματα τόσο με τις ερμηνείες τους όσο και με τις στιλιστικές τους επιλογές που τις έχουν εδώ και χρόνια κατατάξει στις πιο στιλάτες γυναίκες της ελληνικής showbiz.

 

 

Η Aννα Βίσση, φόρεσε ένα sparkling κουστούμι που είχε τονισμένους ώμους, wrap σακάκι και open leg παντελόνι, του οίκου Balmain που συνδύασε με west belt από την προσωπική της συλλογή και λευκά μποτίνια με sequin λεπτομέρειες. Η Δέσποινα Βανδή εμπιστεύτηκε τον Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos και φόρεσε crystal zebra φόρεμα διακοσμημένο με 350,000 κρύσταλλα Swarovski και lazer cut mirros άκρως εντυπωσιακό!

Μία μοναδική στιγμή που ελπίζουμε να έχει και συνέχεια με συνεργασίες που θα κάνουν στο μέλλον και θα μας εκπλήξουν ξανά!

Read More

And More