Kαλεσμένη σε γάμο: Tι να φορέσεις για να ξεχωρίσεις!

Η wedding season έχει ξεκινήσει, ίσως έχεις ήδη λάβει προσκλητήρια για ανοιξιάτικους γάμους και μάλλον έχεις αρχίσει να αναρωτιέσαι τι φοράμε σε ένα τέτοιο event αυτή την εποχή!  

Το ερώτημα «τι να φορέσω σε γάμο;» σε απασχολεί, διότι ο ανοιξιάτικος γάμος δεν είναι τόσο απλός όσο ο καλοκαιρινός. Χρειάζεσαι πανωφόρι, ίσως δεν είσαι έτοιμη για πέδιλα, τα χρώματα που φοράμε τώρα είναι πιο παστέλ και πολλά ακόμη.

Καλεσμένη σε γάμο σημαίνει να δείχνεις κομψή, σύγχρονη και θηλυκή και φυσικά να παραμένεις ο εαυτός σου χωρίς να ξεφεύγεις πολύ από το προσωπικό σου στιλ. Και τώρα έρχεται το ερώτημα: πού να πας, για να βρεις όλα όσα θες για μια τέτοια special περίσταση;

Για αυτό, λοιπόν, αποφάσισα να επέμβω!

Για μένα ο προορισμός για αυτές τις περιστάσεις που απαιτούν στιλ και ποιότητα είναι ένας: Mediterranean Cosmos.

Ξεκινάμε!

Φόρεμα Maje, attica, Μediterranean Cosmos

Ένα φόρεμα με μεταλλικές λεπτομέρειες, από λούρεξ και υπέροχο μπλε χρώμα. Ιδανικό για αυτή την εποχή αφού βρίσκεται στη σωστή παλέτα της άνοιξης, ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, ενώ τα βολάν δίνουν ένα cute στοιχείο που το κάνει ξεχωριστό. Απογείωσέ το με λαμπερά αξεσουάρ σε ασημένιες αποχρώσεις!

Σύνολο Ζoya Me, Boutique Bo1125, Μediterranean Cosmos

Τα κρόσσια αποτελούν μία από τις πιο δυνατές τάσεις της φετινής σεζόν. Ένα σύνολο με κρόσσια σε κίτρινο χρώμα σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα σε έναν γάμο. Το tailored ύφος του σετ, σε συνδυασμό με το παιχνιδιάρικο effect που έχουν τα κρόσσια, δημιουργούν ένα outfit που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Ολοκλήρωσε το σύνολό σου με mules.

Σύνολο BSB, Μediterranean Cosmos

Ένα total ασημένιο σύνολο με σοφιστικέ ύφος και cool αίσθηση, που σίγουρα θα σε κάνει να νιώθεις άνετη και στιλάτη. Το πλεκτό vest με κρόσσια θα ολοκληρώσει το σετ και θα σε κρατήσει ζεστή, ενώ τα silver αξεσουάρ θα δώσουν το glam twist που απαιτεί μία special περίσταση! Elegant επιλογή που θα φορέσεις πολλές φορές ακόμη.

Φόρεμα Guess, Μediterranean Cosmos

H ανοιχτή πλάτη είναι δίνει πάντα ένα sexy vibe στην εμφάνιση. Ένα δαντελένιο φόρεμα με open back και υπέροχη neutral απόχρωση αποτελεί μια τέλεια επιλογή για έναν ανοιξιάτικο γάμο. Μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου χαλαρά και να συνδυάσεις και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε ασημένιο χρώμα. Look που θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

Σύνολο Zini Boutique, Μediterranean Cosmos

To ροζ είναι το χρώμα και αυτής της σεζόν. Ένα σύνολο από ροζ ταφτά κεντημένο με κρύσταλλα σίγουρα θα απογειώσει το στιλ σου. Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο, με αυτό το σύνολο θα κάνεις μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Το embellished bustier αποτελεί το στοιχείο που απογειώνει την εμφάνιση και το έχω ήδη λατρέψει!

Φόρεμα Tassos Mitropoulos, Μediterranean Cosmos

To κόκκινο χρώμα είναι ακαταμάχητο. Αν θες να κάνεις τη διαφορά σε έναν γάμο, ένα φόρεμα σε αυτή τη θηλυκή απόχρωση, με βολάν σχέδια στο κάτω μέρος, είναι σίγουρα μια πρόταση! Με την υπογραφή του σχεδιαστή Tassos Mitropoulos, αυτή η εμφάνιση θα ξεχωρίσει!

Πέδιλα Mairiboo for Envie, Μediterranean Cosmos

Αφού βρεις το ρούχο για τον γάμο, ξεκινά η αναζήτηση για τα σωστά παπούτσια. Στη συλλογή της Mairiboo for Envie οι επιλογές είναι τόσες πολλές, που σίγουρα θα ανακαλύψεις το σωστό ζευγάρι για σένα. Εγώ ξεχώρισα τα φούξια πέδιλα με block heel, διότι εκείνη τη βραδιά θέλω να χορέψω και να περάσω ωραία και αυτό το σχέδιο σίγουρα θα με καλύψει και σε στιλ και σε άνεση!

Κοσμήματα Οro Vildiridis, Mediterranean Cosmos

Tα κοσμήματα θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση και θα δώσουν την απαραίτητη λάμψη που θες για εκείνη τη βραδιά. Ένα σετ με σκουλαρίκια και δακτυλίδι από λευκόχρυσο 18 καρατίων με λαμπερά μπριγιάν σίγουρα είναι αυτό που χρειάζεσαι και θα βάλεις στην κοσμηματοθήκη σου ένα σετ αξεπέραστο και με διαχρονική αξία.

Τuxedo Aristoteli Bitsiani, Μediterranean Cosmos

Στον γάμο όμως δεν θα πάω μόνη μου. Έτσι, αφού βρίσκομαι στο Μediterranean Cosmos έριξα και μια ματιά για το outfit του αγαπημένου μου συνοδού! Ένα classic tuxedo από την εταιρεία  Αristoteli Bitsiani, που ξέρει το ανδρικό κομψό ντύσιμο όσο κανένας άλλος, είναι μία επιλογή που θα δώσει το σωστό ύφος στην εμφάνισή του.

Plaisir, Μediterranean Cosmos

Η βόλτα μου ολοκληρώθηκε με ένα τέλειο γλυκό στο Plaisir. Παρήγγειλα pancakes με κρέμα patisserie φράουλα και σιρόπι φράουλα, για να κλείσει αυτή η υπέροχη μέρα shopping με την πιο γλυκιά αίσθηση!

Μία βόλτα στο Μediterranean Cosmos θα σου δώσει έμπνευση και λύσεις για όλες τις περιστάσεις. Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο, αυτός είναι ο προορισμός!