Kylie Jenner: Είναι επίσημο! Λανσάρει το δικό της fashion brand με το όνομα “Khy”

Η Kylie Jenner μόλις ανακοίνωσε ότι λανσάρει την δική της σειρά ρούχων, γράφοντας σε ένα post που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: “Meet Khy”.

 

@kyliejenner

Η reality star και beauty mogul στην φωτογραφία που δημοσίευσε φοράει μια μαύρη δερμάτινη καμπαρντίνα, προφανώς από την δική της πλέον συλλογή.

Το site του οίκου που μόλις εγκαινιάστηκε ανοίγει με μία φωτογραφία της Kylie πάλι με την ίδια καμπαρντίνα δεμένη στην μέση και με σηκωμένο τον γιακά ενώ γράφει “coming soon”!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall + Kylie (@kendallandkylieclothingline)

H Kylie Jenner δεν έχει άγνοια από επιχειρήσεις, ας μην ξεχνάμε ότι της ανήκει η “Kylie Cosmetics”, η οποία ξεκίνησε το 2014 και ανέδειξε την τηλεοπτική σταρ σε δισεκατομμυριούχο. Επίσης αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kylie ασχολείται με την μόδα.Πίσω στο 2012, η Kylie και η αδελφή της Kendall Jenner ξεκίνησαν την εταιρεία Kendall and Kylie,  που σιγά σιγά ενσωματώθηκε στην PacSun.

Με βάση αυτές τις πρώτες φωτογραφίες η αίσθηση που έχουμε είναι ότι η Khy, θα έχει ρούχα με πολυτελή αίσθηση και σχέδια που θα θυμίζουν περισσότερο Βalenciaga και Βottega Veneta, ενώ με βάση το street style που ξέρουμε ότι λατρεύει η Kylie θα δούμε σίγουρα πολλά φορέματα, blazers και neutral χρώματα!Υπομονή και σύντομα θα έχουμε εικόνα από την νέα σειρά ρούχων που υπογράφει η Kylie Jenner!

Κεντρική φωτογραφία @kyliejenner

 

 

Read More

And More