LUISA WORLD: Για απαιτητικό shopping!

Luisa World! Περπατώντας κατά μήκος της Σκουφά, είναι το σημείο που νιώθεις αισθητική ανάταση. Ο αμφιβληστροειδής σου σε θέση διαλογισμού, έπειτα από βαθιές στιλιστικές αναπνοές, συνδέεται με την καρδιά και επαναλαμβάνει το απόλυτο γυναικείο μάντρα… “Το θέλω!”. “Το θέλω!”. “Το θέλω!”.

 

Alaia, luisaworld.com

Σπρώχνεις τη μίνιμαλ γυάλινη πόρτα και μπαίνεις σε έναν κόσμο λάμψης, ακριβών υφασμάτων και μοναδικού design. Alaia, Alexander McQueen, Valentino, Gucci, Balmain, Chloe, Etro… Κινείσαι στον κόσμο της high fashion και δοκιμάζεις όλες εκείνες τις δημιουργίες που βλέπεις να περπατούν στα catwalks.

Bottega Veneta, luisaworld.com

Εδώ συναντάς το στιλ στην απόλυτη μορφή του. Φίνα υφάσματα, δέρματα και υλικά υψηλής ποιότητας, εξαιρετικές ραφές, ιδιαίτερα πατρόν, λογότυπα με παγκόσμια αναγνώριση, ρούχα και αξεσουάρ που τα χαρακτηρίζει η δημιουργικότητα, η έμπνευση, η διαφορετικότητα.

Bottega Veneta, luisaworld.com

Διεθνείς οίκοι, σχεδιαστές που λατρεύεις, κομμάτια που κλείνουν συνωμοτικά το μάτι στην τελειότητα. Αισθητικός παράδεισος για γυναίκες που δεν αγαπάνε μόνο το στιλ, αλλά και τη μόδα. Ένας πολύχρωμος παράδεισος υψηλής αισθητικής για απαιτητικά γούστα.

Gianvito Rossi, luisaworld.com

Εκεί, Σκουφά 15 στο Κολωνάκι, συναντηθήκαμε δημοσιογραφικά χθες. Μια υπέροχη ευκαιρία να συναντήσουμε φίλους, να μιλήσουμε για μόδα, να περιπλανηθούμε στους τέσσερις ορόφους με τις επώνυμες δημιουργίες και να μάθουμε ότι τα ανδρικά απέκτησαν πια δικό τους όροφο. Κι αυτό σημαίνει ότι οι άντρες μας είναι πια πιο καλοντυμένοι. Φανταστικά νέα αποδεικνύει το ζητούμενο που έγινε πράξη. 

Στον τέταρτο παρακαλώ…

Saint Laurent, luisaworld.com

Ρίξε μια ματιά κι εσύ… Στα ανδρικά να ξέρεις βρίσκεις τέλειες τσάντες για σένα, παντελόνια με υπέροχα πατρόν, πουκάμισα, t-shirt, σακάκια… Η μόδα δεν κάνει διακρίσεις, ούτε κι εσύ! 

Valentino, luisaworld.com

Αν αγαπάς το online shopping μπορείς φυσικά να κάνεις τη βόλτα σου εδώ… Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με τη βόλτα στην πολυτέλεια αυτοπροσώπως. Ανεβοκατεβαίνεις με το γυάλινο ασανσέρ, αγγίζεις, δοκιμάζεις και βγαίνεις άλλος άνθρωπος. Έχεις μόλις ακονίσει την αισθητική σου…

Κάνε “κλικ” εδώ για να δεις όλα τα brands του LUISA WORLD για τις γυναίκες και για τους άντρες!