Louis Vuitton: Οι σουρεάλ μπότες που μοιάζουν με ανθρώπινο πόδι προκαλούν σάλο στα social!

Ο oίκος Louis Vuitton έχει μία μεγάλη ιστορία σε πολυτελή προϊόντα και αξεσουάρ ενώ οι μπότες του ανήκουν  στα αντικείμενα πόθου για τους fashionistas. Η αβίαστη κομψότητα που χαρακτηρίζει το στιλ του οίκου τον κατατάσσουν στους κορυφαίους με τις συλλογές του να εμπνέουν και να δημιουργούν super trends.

Picture by: SplashNews.com

H αλήθεια είναι ότι η τελευταία Fall 2023 συλλογή του οίκου είναι από τις πιο  ωραίες των τελευταίων σεζόν και εκεί υπάρχει και ένα ζευγάρι μπότες που έχει προκαλέσει αίσθηση για το σχέδιο τους γιατί μοιάζει με…ανθρώπινο πόδι!

Εδώ και καιρό στην μόδα κάνουν θραύση τα  σουρεάλ σχέδια με τον οίκο Schiaparelli και τον Loewe να πρωτοστατούν και τώρα τον Louis Vuitton να μπαίνει και αυτός στο παιχνίδι.

Για τον γαλλικό οίκο οι it-μπότες της σεζόν μοιάζουν με κανονικό πόδι. Ναι αν τις δεις δεν θυμίζουν κλασική μπότα αλλά είναι μία…οφθαλμαπάτη.Οι trompe l’oeil μπότες Louis Vuitton που μοιάζουν με ψεύτικο πόδι και κοστίζουν πάνω από 2.000€.

Τα social media έχουν διαμορφώσει ήδη άποψη με σχόλια να ακούγονται τόσο στο Instagram όσο και στο ΤikTok.  «Όταν αρχίζεις να ξεμένεις από ιδέες» γράφει κάποιος χρήστης  και έναν άλλος θέτει το  ερώτημα: «Θα πληρώνατε 2.270 ευρώ για κάτι που μοιάζει με ανθρώπινο πόδι;».

Photo by MEGA/GC Images

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Astro Red Boots (@astroredboots)

Εδώ και λίγο καιρό τα ugly shoes είναι τάση και οι fashionistas δεν λένε όχι στα παράξενα σχέδια.Ας θυμηθούμε την Κylie Jenner που συνδύασε ένα Couture dress με γόβες που είχαν…δάχτυλα ή τις Astro Boy boots που πέρσι έκαναν χαμό!

Η Louis Vuitton ακολουθεί τις μεγάλες τάσεις και τουλάχιστον καταφέρνει να γίνεται ντόρος γύρω από τα όνομα της και κυρίως συζήτηση στα Social αν αυτό δεν είναι επιτυχία τότε Τι;

Κεντρική φωτογραφία @louisvuitton

 

 

Read More

And More