MFW: Ferragamo, Jil Sander, Bottega Veneta. Tο quiet luxury κερδίζει έδαφος στις ανοιξιάτικες συλλογές

Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο ολοκληρώνεται σήμερα και οι τελευταίες μέρες είχαν τα μεγάλα show που ενθουσίασαν το κοινό. Gucci, Versace, Dolce & Gabbana κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου ενώ χθες η μέρα ήταν γεμάτη με εντυπωσιακές συλλογές.

 


Picture by: SplashNews.com


Picture by: SplashNews.com


Picture by: SplashNews.com

Ο οίκος Ferragamo και ο σχεδιαστής  Maximilian Davis, παρουσίασε μία elegant συλλογή, με το λευκό, το μαύρο και το ιδιαίτερο πράσινο να κυριαρχούν. Η collection ήταν μία ωδή στην καθημερινή γκαρνταρόμπα, εξοπλισμένη με τα σωστά αξεσουάρ, αλλά και τα basics να έχουν ενδιαφέρον και να απογειώνουν το στιλ. Η νέα it bag του οίκου, έχει supersize και είναι vinyl!

Photo by Estrop/Getty Images

Photo by Estrop/Getty Images

Photo by Estrop/Getty Images

Στην Jil Sander οι σχεδιαστές: Luke και Lucie Meier, όπως και στα περισσότερα show στο Μιλάνο τα short έκλεψαν τις εντυπώσεις, απλά εδώ ανακαλύψαμε τα shorts suits. To tailored κυριάρχησε και στο catwalk μας εντυπωσίασαν τα τεράστια boxy σακάκια, βερμούδες, καμπαρντίνες, και υπέροχα πλεκτά. Στα αξεσουάρ τα σκουφάκια και οι κάλτσες ολοκλήρωναν σχεδόν όλα τα runway looks

 


Picture by: IPA / SplashNews.com


Picture by: IPA / SplashNews.com

World Rights, No France Rights, No Italy Rights, No Portugal Rights, No Spain Rights


Picture by: IPA / SplashNews.com

O Matthieu Blazy ξέρει ότι με τις συλλογές για την Bottega Veneta  κατορθώνει πάντα να κάνει το απλό να δείχνει υπέροχο. Τεράστιες τσάντες, υπέροχα πλεκτά, κρόσσια, χρώματα, μοτίβα και ανεπανάληπτα sculpture φορέματα, δημιούργησαν την νέα Bottega γκαρνταρόμπα  που σκοπός της είναι να να νιώθουμε ο εαυτός μας.

 

Read More

And More