The New Gucci: Ο Sabato De Sarmo παρέδωσε την πρώτη του collection! Ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες;

Το πιο περιζήτητο εισιτήριο στο Μιλάνο για αυτή την Εβδομάδα Μόδας, ήταν ξεκάθαρα για το show του οίκου Gucci που είδαμε χθες! Πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του Alessandro Michele, ο οίκος λανσάρει επιτέλους συλλογή με την υπογραφή του νέου σχεδιαστή Sabato De Sarno!

Ο Ιταλός, ο οποίος προηγουμένως είχε δουλέψει στην Prada και στον Valentino, διορίστηκε τον Ιανουάριο για να αντικαταστήσει τον σχεδιαστή Alessandro Michele. Σίγουρα είχε τις γνώσεις, αλλά είχε και τα κότσια να φέρει την μεγάλη αλλαγή που ήθελε ο Gucci; Όλα αυτά έκαναν τον κόσμο της Μόδας να έχει τα βλέμματα στραμμένα στο ντεπούτο του De Sarno!

Το πολυαναμενόμενο show της σεζόν είναι γεγονός!

 

 

Βεβαίως η πρώτη συλλογή του De Sarno με τίτλο: Ancora Gucci, συγκέντρωσε πλήθος A-listers, μεταξύ των οποίων ο Ryan Gosling, η Kendall Jenner, Αnna Wintour, Julia Roberts και πολλοί ακόμη.

Ο Sabato De Sarno παρουσίασε λοιπόν το όραμά του για τον Gucci με ένα καστ νέων προσώπων και ένα custom soundtrack από τον  Mark Ronson. Από το πρώτο look του runway, καταλάβαμε ότι τίποτα πια δεν θα θυμίζει το wired σύμπαν του Alessandro Michele ή παλαιότερα το sexy luxury του Τom Ford. O De Sarno έχει σκεφτεί αλλιώς το Νew Gucci style.

Ένα μοντέλο με navy παλτό, λευκό μπλουζάκι και σορτσάκι άνοιξε το show, δίνοντας μας την εικόνα που έχει ο De Sarno για τη νέα γκαρνταρόμπα της Gucci. To Quiet Luxury είναι πλέον το ζητούμενο και ο De Sarno το απογείωσε με αυτή την πρώτη συλλογή. Αυτό δεν θέλει άλλωστε τώρα η Βιομηχανία της Μόδας;

 

 

 

 

Classy στοιχεία, πολυτελή υφάσματα, super mini φούστες, δερμάτινα κομμάτια, ανεπανάληπτα σύνολα με hoodies και μία σειρά από mini φορέματα έδωσαν τα 90s vibes που ήθελε ο σχεδιαστής. Neon, κρόσσια και snake print, έδωσαν το twist στην συλλογή!

 

 

 

 

 

Πλατφόρμες, τεράστιοι κρίκοι, 90s γυαλιά ηλίου και βεβαίως οι signature τσάντες του οίκου ήταν τα βασικά αξεσουάρ.

 

Mάλλον υπάρχουν πολλά περισσότερα πέρα από τις προκλητικές ιδέες που οδηγούν τη μόδα! Όταν ανακοινώθηκε ότι οι δρόμοι του Gucci και του Michele χωρίζουν, όλοι περίμεναν ο οίκος θέλει να κάνει μία αισθητική στροφή.

Αυτή η Νέα Εποχή Gucci φάνηκε χθες με την πρώτη συλλογή του De Sarno! Τα κατάφερε; Θα έχει τελικά ο οίκος αυτή την πολυπόθητη αλλαγή πλεύσης που τόσο επιθυμεί; Ο χρόνος θα δείξει, μέχρι τότε: Ancora Gucci

Δες όλο το show εδώ:

Φωτογραφίες -Reuters

Kεντρική Φωτογραφία -Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

 

Read More

And More